News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Álvaro Morata ενώπιον της πιο δύσκολης απόφασης της ζωής του

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Είναι ο δεύτερος σκόρερ της λευκής ομάδας, αλλά δεν έχει σίγουρη την παραμονή του


Ο Άλβαρο Μοράτα έχει μπροστά του μια απόφαση περισσότερο από περίπλοκη. Το ποδόσφαιρό του και τα γκολ του τον έχουν οδηγήσει να’ναι πολυπόθητος και να θαυμάζεται από Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ή μ’άλλα λόγια από Μουρίνιο και Αντόνιο Κόντε. Ακόμα κι ο επόμενος αντίπαλός του τολμά να ψιθυρίσει στο αυτί ότι τον θέλει, όπως έκανε ο Simeone στο χόρτο του Bernabeu. Κι ο άμεσος προϊστάμενός του τον θέλει επίσης. Με τον τρόπο του, αλλά τον θέλει κοντά.

Με τα δύο γκολ εναντίον της Γρανάδας, ο Morata έχει πλέον 20 σ’όλη τη σεζόν και είναι ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας, πίσω μόνο απ΄τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κι έχει σκοράρει στις τελευταίες επτά εμφανίσεις του. Οι αριθμοί θα’λεγαν, σε κάθε περίπτωση, ότι η παραμονή του θα’ταν σίγουρη. Κανείς δεν θα το αμφισβητούσε, αλλά η πραγματικότητα λέει ότι αυτά τα γκολ δεν είναι αρκετή υποστήριξη για να παίξει στα μεγάλα παιχνίδια, σ’αυτά που θέλουν να παίζουν όλοι, αλλά στα οποία ο Morata φαίνεται να μην μπορεί να γράψει στο ιστορικό του.

Ενάντια στην Γρανάδα, όπως έκανε κι εναντίον των Σπόρτινγκ, Leganés και σ’άλλα προηγούμενα παιχνίδια, έδειξε ότι είναι σε θέση να παίξει περισσότερο, να’χει περισσότερη παρουσία σε όλα τα είδη των παιχνιδιών. Του αρνείται μια ευκαιρία που του αξίζει και την οποία ίσως να μην έχει πριν απ’την λήψη μιας απόφασης που μπορεί να’ναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον του κι αυτό της λευκής ομάδας.

Ο Morata ξέρει ότι μπορεί να’ναι βασικός σ’αυτήν την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ξέρει επίσης ότι το να’ναι βασικός υπό οποιαδήποτε περίσταση θα του’ναι πολύ περίπλοκο. Αυτή η Liga, σε περίπτωση που κατακτηθεί απ’την Ρεάλ Μαδρίτης, θα φέρει τ’όνομά του, όπως και του Isco, του James ή του Lucas Vázquez, αλλά στον λευκό canterano θ’άρεζε να εμφανίζονταν επίσης τ’όνομά του χαραγμένο σε χρυσό στο Champions League. Και ξέρει ότι αυτό, σήμερα, δεν πρόκειται να’ναι έτσι.

Ενώ έρχεται αυτή η απόφαση, ο Morata συνεχίζει το δικό του, δηλαδή, να σκοράρει γκολ. Σ’ένα μήνα θα’ρθει η ώρα να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση της καριέρας του, που είναι αυτή του να συνεχίσει στην ομάδα της ζωής του σε αντάλλαγμα της αβεβαιότητας ή να εμφανιστεί σ’ένα κλαμπ όπως η Τσέλσι ή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε σχέδιο αστέρα. Να’ναι ένας ακόμα ή να’ναι η αναφορά. Εν τω μεταξύ συνεχίζει να προσθέτει γκολ και πλέον έχει 20, τρία περισσότερα απ΄τον Μπενζεμά, το βασικό εννιάρι.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.