News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μια νύχτα για «μαγεία»

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Ο Isco τρυπώνει στην εντεκάδα του Ζιντάν για το ντέρμπι

Ο malagueño ψάχνει ενάντια στην Atleti τη μεγάλη απόδοση που του λείπει στο Champions League

Ο Ζιντάν υποχωρεί ενώπιον της απαίτησης του Bernabéu


«Η μαγεία για μένα είναι το ποδόσφαιρο, είναι αυτό που με κάνει να νιώθω κάθε φορά που μπαίνω σ’ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και ακουμπάω μια μπάλα. Έτσι θα καθόριζα εγώ τι είναι η μαγεία». Το λέει αυτός, μαγεία, που είναι το πως αποκαλούν τον Isco στ’αποδυτήρια. Που παρεμπιπτόντως, είδηση, απόψε παίζει. «Καιρός ήταν», θα πουν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το Bernabeu θα’χει επιτέλους αυτό που θέλει. Ο επιδέξιος επιτελικός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται στο πρώτο σκέλος των ημιτελικών του Champions League. Έχει κερδίσει τον παλμό. Εξοστρακισμένος για ένα μεγάλο μέρος της σεζόν, ειδικά στην Ευρώπη, το λευκό 22 έχει καταφέρει ν’ανέβει στο τρένο του Ζιντάν μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις του εναντίον των Σπόρτινγκ και Deportivo. «Είναι δύσκολο να μην παίζει ενώ είναι έτσι», παραδέχονταν ο Zizou, ο οποίος έπρεπε να υποχωρήσει στο προφανές. «Στο επίπεδο που είναι, πώς να μην παίξει».

Ο Isco εμφανίζεται στο ντέρμπι με την ψυχολογία στα ύψη, πεπεισμένος ότι είναι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Και με την επιθυμία επίσης να κάνει άνω κάτω το Bernabeu σε μια μεγάλη νύχτα. Είναι το μόνο που του λείπει. «Οι φίλαθλοι ήταν πάντα μαζί μου κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Φτάνω σε μια μεγάλη χρονική στιγμή στο τέλος της σεζόν», έλεγε χθες.

Φέτος έχει λάμψει ειδικά μακριά απ’το σπίτι. Και στο Champions League, μόλις που συμμετείχε. Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων σεζόν του, έχει δώσει πάντα δείγματα της τεράστιας κλάσης του, αλλά του λείπει ένα ολοκληρωτικό παιχνίδι σ’ένα μεγάλο ραντεβού. Το αποψινό του Champions League, στο ντέρμπι και μπροστά στον κόσμο του, φαίνεται σαν η ιδανική στιγμή για τον malagueño. Το Bernabeu, τουλάχιστον, αναμένει τον Isco του El Molinón και του Riazor.

Ο Isco φτάνει στο Champions League στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Το λέει ο ίδιος, οι συμπαίκτες του και οι αριθμοί: έχει 10 γκολ στην φετινή Liga, την πιο παραγωγική της καριέρας του.

Είναι στο Champions League όπου δεν έχει κάνει ντεμπούτο, μεταξύ άλλων επειδή ο Ζιντάν μόλις και μετά βίας του έχει δώσει ευκαιρίες. Μέχρι τον προημιτελικό γύρο ήταν ο παίκτης του ρόστερ που είχε τα λιγότερα λεπτά στο τουρνουά. Μέχρι κι ο Coentrao είχε παίξει περισσότερο απ’αυτόν, γεγονός που τον έκανε να ξανασκεφτεί το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Για πολλές μέρες, ήταν περισσότερο έξω παρά μέσα, αλλά ήταν ο ίδιος ο Isco ο οποίος έχει γυρίσει την κατάστασή του. Με δουλειά και, πάνω απ 'όλα, με ποδόσφαιρο. Αυτό που ποθούν απόψε οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Ατλέτικο, έναν απ’τους αντιπάλους που του’ρχονται καλύτερα.


Θεμελιώδης στους τελικούς της Λισαβόνας και του Μιλάνου, το Champions League και το ντέρμπι μπαίνουν και πάλι στο δρόμο του Isco, ο οποίος περπατάει και πάλι σταθερά στη Ρεάλ Μαδρίτης. «Στη Λισαβόνα ένωσα ότι το γκολ το είχα βάλει επίσης κι εγώ». «Πρέπει να μας έχουν άχτι για τα δύο Champions League που τους έχουμε πάρει», προειδοποιεί.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.