News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Με τρία χρόνια καθυστέρηση

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Του Santiago Siguero

Τεθλασμένες γραμμές

«Τα αραβουργήματά του θα καθοδηγήσουν τη Μαδρίτη μέσα απ’το δάσος των juventinas ποδιών»


Ο Isco θα παίξει στο Κάρντιφ. Η λογική και η δικαιοσύνη δεν υπαγορεύουν διαφορετικά. Λένε ότι το καλό πράμα αργεί να γίνει, αλλά οι παίκτες δεν ασχολούνται με τα ρητά. Για τον παίκτη η απόφαση του Ζιντάν έρχεται με καθυστέρηση τριών ετών. Ή τουλάχιστον ενός. Ήταν αναπληρωματικός στους τελικούς του 2014 και του 2016, αλλά και στους δύο, ερχόμενος απ’τον πάγκο, ο ρόλος του ήταν κεφαλαιώδης.

Απέναντι στην εμπόλεμη Atleti του Simeone έδωσε συνέχεια και ρευστότητα στις madridistas κατοχές. Της επέτρεψε να υφάνει το παιχνίδι. Ναι, σύμφωνοι. Μετά ήρθε το γκολ του Ramos και τράβηξε όλα τα φώτα. Και στο San Siro έμεινε έξω απ’τη διαδικασία των πέναλτι. Αλλά, στην τωρινή ποδοσφαιρική του στιγμή, σωματικά και ψυχολογικά, φέτος φαίνονται όλα διαφορετικά.

Ο Isco θα παίξει με γαλόνια. Δεν πρόκειται για την κάλυψη της απουσίας του Μπέιλ, έναν πόρο έκτακτης ανάγκης. Ο Isco έρχεται στο Κάρντιφ επενδύοντας στην κατάσταση του παίκτη βιτρίνα. Από σπονδυλικός παίκτης σε μια ομάδα που, μ’αυτόν (καλύτερα) ή χωρίς αυτόν (επίσης), καλωσορίζει το να παίζει με τέσσερις μέσους. Ο Ζιντάν έχει ανακαλύψει τον ρόμβο, κι έχει τοποθετήσει τον Isco στη δημιουργική κορυφή του.

Τ’αραβουργήματά του πρέπει να καθοδηγήσουν την Μαδρίτη μέσα απ’το δάσος των δυνατών ποδιών που θα αντιτάξει η Γιούβε του Allegri. Το καλό πράμα αργεί να γίνει, λένε. Και για έναν παίκτη δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’το να παίζει ένα παιχνίδι που ονειρεύεται ο καθένας.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.