News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η τελευταία υπηρεσία του Coentrao

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Του José Luis Calderón

Η εμφάνισή του ως βασικός στη Γρανάδα θα’ναι το τέλος στη madridista περιπέτειά του


Γρανάδα και αντίο. Το ματς του Los Cármenes θα’ναι η τελευταία υπηρεσία του Coentrao στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος έχει περάσει όλη τη σεζόν αποσυνδεδεμένος, μερικές φορές λόγω περιστάσεων που ούτε ο ίδιος ο Ζιντάν δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει -«που και που τον πονάει κάτι», είπε πρόσφατα-. Έχει δώσει σημάδια ζωής μόνο σε περιόδους μέγιστης ανάγκης της ομάδας, όπως της σημερινής, με τον Marcelo να χρειάζεται την ξεκούραση όπως και να΄χει, χωρίς τον μπαλαντέρ του Nacho, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να παίξει στο κέντρο λόγω των απουσιών των Varane και Pepe, και χωρίς την επιλογή του Danilo ο οποίος θα’ναι ο δεξιός μπακ με τον Carvajal νοκ άουτ. Χωρίς αυτήν την καραμπόλα, ενδεχομένως να μην είχε ταξιδέψει.

Το θέμα είναι ότι ταξιδεύει και θα παίξει. «Ο Fabio θα’ναι μαζί μας ενάντια στην Γρανάδα», είπε ο Ζιντάν, ο οποίος τον έχει προστατέψει πάντα παρά τη μοιραία σεζόν του. Ένας λόγος παραπάνω για να κάνει ο Coentrao μια προσπάθεια να δώσει μια χείρα βοηθείας στον τεχνικό τώρα που την χρειάζεται. Ο Πορτογάλος ήταν ειλικρινής και είπε αμέσως κι εμμέσως ότι δεν είναι καλά, ότι δεν είναι στο ύψος ενός κλαμπ όπως η Μαδρίτη. Για το λόγο αυτό είναι σα να’χε κάνει στο πλάι για να μην ενοχλεί, διότι σωματικά και ψυχικά δεν είναι για να παίζει εδώ και πολύ καιρό.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.