News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η τελευταία «αμηχανία» για τον Zidane

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Του David G. Medina

Αποφασίζοντας την εντεκάδα του Κάρντιφ, θα πρέπει να επιλέξει ποιοι παίκτες θα μείνουν εκτός 18άδας


Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει λύσει το πρόβλημα της εντεκάδας. Ο ίδιος ο Gareth Bale τον βοήθησε χθες αναγνωρίζοντας ότι δεν είναι σε άριστη κατάσταση για να ξεκινήσει βασικός στον τελικό του Κάρντιφ εναντίον της Γιουβέντους. Keylor, Carvajal, Varane, Ράμος, Μαρσέλο, Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Μπενζεμά και Κριστιάνο θα’ναι εκείνοι που θα βγουν στο χόρτο του Millennium για να ακούσουν τον θρυλικό ύμνο του Champions League.

Το πρόβλημα θα τεθεί στον Zizou όταν θα πρέπει να κάνει μια λίστα 18 παικτών. Οι 11 που προαναφέρθηκαν συν τους 7 οι οποίοι θα κάτσουν δίπλα του περιμένοντας μια ευκαιρία στα 90 λεπτά.

Με όλους διαθέσιμους, δεν θα’ναι εύκολο στον Γάλλο ν’αποφασίσει ποιοι παίκτες δεν θα φορέσουν τα κοντά. Οι υποθέσεις είναι τεράστιες λόγω του εύρους του madridista ρόστερ, αλλά υπάρχουν διάφορα ονόματα που μοιάζουν άθικτα, μεταξύ εκείνων που θα κάτσουν στον πάγκο.

Ο Casilla, φυσικά, θα’ναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας. Δίπλα του, ο Nacho μοιάζει άθικτος (η ευελιξία του του φτάνει για ν’αντικαταστήσει τους στόπερ, τον αριστερό μπακ, κι ακόμη και τον δεξί). Ο Kovacic είναι ο πρώτος μέσος μεταξύ των αναπληρωματικών και η παρουσία του θα’ναι ζωτικής σημασίας για την κάλυψη οποιασδήποτε αναποδιάς. Ο Bale είναι σταθερός, καθώς επίσης και η παρουσία του Morata ως αναπληρωματικός φορ.

Δύο θέσεις θα’μεναν για να ολοκληρωθεί η 18δα, ο Danilo, καθώς ο Carvajal βγαίνει από έναν τραυματισμό, έχει περισσότερες πιθανότητες για να καλύψει τυχόν αναποδιά με τον canterano. Ο Asensio, ο οποίος έχει προσπεράσει τους πάντες με τις μεγάλες επιδόσεις του στο Champions League, θα μπορούσε να’ταν αυτός που ολοκλήρωνε μια περισσότερο από περίπλοκη λίστα για τον Ζιντάν.

Έτσι, μ’αυτές τις υποθέσεις, εκτός θα’μεναν (εκτός απ’τους Yañez, Coentrao και Mariano) πολύ σημαντικοί παίκτες, όπως οι Lucas Vázquez, Pepe ή James. Τρεις παίκτες που έχουν υπάρξει σημαντικοί στο rotation (βασικοί σε πολλά παιχνίδια), αλλά που θα μπορούσαν να δουν απ’τις κερκίδες το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν.



@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.