News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης κλείνει μια συμφωνία με την Flamengo για τον Vinicius Júnior

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Του Virtudes Sánchez

Το λευκό club θα πληρώσει τα δύο τρίτα της ρήτρας του παίκτη


Ρεάλ Μαδρίτης και Φλαμένγκο έχουν καταλήξει σε μια συμφωνία για τη μεταγραφή του Vinicius Júnior το καλοκαίρι του 2018. Το λευκό club ήθελε να το κρατήσει μυστικό μέχρι το τέλος της Liga. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνικος Τύπου το επίσπευσε.

Αμέσως μετά τον αγώνα με την Atlético Goianense (0-3), το Globoesporte αποκάλυπτε το τέλος σε μια διαπραγμάτευση που έχει διαρκέσει περισσότερο από μία εβδομάδα. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης.

Σύμφωνα μ’αυτή την δημοσίευση, η Ρεάλ Μαδρίτης θα πληρώσει τώρα τα δύο τρίτα της ρήτρας του παίκτη. Το υπόλοιπο θα το καταβάλλει σε δόσεις μέχρι την άφιξή του στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Η Φλαμένγκο επέκτεινε το συμβόλαιο του Vinicius Júnior, που έληγε το 2019, μέχρι το 2022. Προσάρμοσε το μισθό του κι αύξησε την ρήτρα απ’τα 30 στα 45 εκατομμύρια ευρώ. Η Ρεάλ Μαδρίτης αναλαμβάνει αυτό το ποσό για την εξασφάλιση των υπηρεσιών του παίκτη, που τράβηξε την προσοχή αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, συμπεριλαμβανομένης της Barcelona, μετά τη συμμετοχή του στο Νοτιοαμερικανικό πρωτάθλημα Κ 17.

Η Βραζιλιάνικη υπόσχεση, σε σύγκριση με άλλους συμπατριώτες όπως τους Ροναλντίνιο, Ρομπίνιο, κι ακόμη και τον Neymar, θα παρουσιαστεί στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου τον Ιούλιο του 2018, μετά την συμπλήρωση του 18 έτους της ηλικίας του. Μέχρι να ενηλικιωθεί και να μπορεί να υπογράψει μια σύμβαση εκτός της Βραζιλίας θα συνεχίσει να ψήνεται στην Φλαμένγκο. Ανάλογα με την αθλητική του απόδοση, η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να τον δανείσει από έξι μήνες μέχρι ένα έτος.


Το νέο flamenguista είδωλο, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας στο Μαρακανά κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του Βραζιλιάνικου πρωταθλήματος εναντίον της Ατλέτικο Μινέιρο (1-1), έπαιξε τα τελευταία δέκα λεπτά στη νίκη της ομάδας του εναντίον της Atlético Goianense. Αν και είχε λίγο χρόνο, έδειξε τόλμη και πείνα για το γκολ. Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τελικό σφύριγμα, πήρε μια μπάλα έξω απ’την περιοχή από πάσα του Rodinei, αντιμετώπισε την άμυνα, ντρίμπλαρε και σούταρε στο τέρμα. Το σουτ πήγε έξω, αλλά η στάση του χειροκροτήθηκε απ’τους οπαδούς που ζητούν ήδη την παρουσία του ως βασικός.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.