News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Milan στενεύει την πολιορκία για τον Morata

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Του Hugo Cerezo

Ο παίκτης βλέπει με καλό μάτι να γίνει η σημαία του rossonero πρότζεκτ


Το μέλλον του Morata στοχεύει στην Ιταλία, πιο συγκεκριμένα στη Milan, ομάδα που είναι πρόθυμη να κάνει πίσω τις υπόλοιπες για να ντύσει στα rossonero τον Alvaro. Η νέα milanista ιδιοκτησία, με επικεφαλής τον Li Yonghong, έχει προτείνει να γίνει ο Ισπανός διεθνής η σημαία του πρότζεκτ της, εξ ου και τον έχει μετατρέψει σε νούμερο ένα στόχο της για τη σεζόν 17-18, η οποία θα’ναι επίσης και η επιστροφή της στην Ευρώπη.

Οι πρώτες επαφές έλαβαν χώρα πριν μερικές εβδομάδες και τα θεμέλια της επιχείρησης έχουν ήδη τοποθετηθεί. Ο παίκτης βλέπει με καλό μάτι τη μεταγραφή πάντα εφόσον του ανοίξει την πόρτα η Μαδρίτη, το οποίο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αν κι όλα δείχνουν σ’αυτό. Η τιμή της μεταγραφής θα’ναι περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ, είναι τουλάχιστον το ποσό στο οποίο κινείται σήμερα η Milan.

Ο επιθετικός, τον οποίο θέλει επίσης η United του Μουρίνιο και με ζωντανή πιθανότητα, αν και λιγότερο έντονα, η Τσέλσι του Conte, θα πόνταρε στην Μίλαν για διάφορους λόγους. Θα’ταν αδιαμφισβήτητος, δεδομένου ότι ο ανταγωνισμός (ο Bacca θα μπορούσε να φύγει, ο Lapadula είναι αναπληρωματικός) είναι χαμηλότερος από ό, τι σε άλλους συλλόγους, και σε έτος πριν από Mundial είναι ένας παράγοντας που πρέπει να ληφθεί πολύ υπόψη. Από την άλλη πλευρά, ξέρει την Serie A, όπου έπαιξε δύο σεζόν, και τη χώρα, έτσι ώστε να μην χρειάζονταν χρόνο για να προσαρμοστεί. Επίσης, θα’ταν ο αδιαμφισβήτητος παίκτης βιτρίνα της ομάδας, μ’ότι σημαίνει αυτό απ’την άποψη του μάρκετινγκ και της εικόνας. Και τέλος, μπορεί επίσης να βαραίνει στην προσωπική πλευρά, καθώς η μέλλουσα σύζυγός του -παντρεύτηκαν στη Βενετία στα μέσα Ιουνίου- είναι Ιταλίδα.

Την περασμένη Κυριακή, στην Cibeles, ο Morata φάνηκε συγκινημένος, σε ό, τι θα μπορούσε να σημαίνει το προοίμιο στο δεύτερο αντίο του στη Μαδρίτη μετά την πρώτη έξοδό του πριν από τρία χρόνια προς το Τορίνο. Με την ταμπέλα του αναπληρωματικού του Μπενζεμά, ο επιθετικός δεν έπαιξε σε παιχνίδια κλειδιά όπως ενάντια σε Μπάγερν, στα Clásicos και σε τρία απ’τα τέσσερα ντέρμπι (σ’αυτό που έπαιξε το έκανε για δύο λεπτά). Όσο κι αν έχει πλέον 42 παιχνίδια και 20 γκολ (15 στη Laliga) είναι λιγότερο απ’ότι θα μπορούσε να παίξει ο Morata σχεδόν σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτός είναι ο ρόλος που θέλει για την επόμενη σεζόν.

Αν και δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η σεζόν και μπορούν να συμβούν τα πάντα (ένα γκολ του Morata που θα έκρινε τον τελικό εναντίον της Γιουβέντους θα δυσκόλευε στο μέγιστο μια πώληση), η Milan είναι τώρα στην pole position για την απόκτηση του Μαδριλένου, ο οποίος είναι πρόθυμος να καταλήξει στο San Siro ακόμη και χάνοντας χρήματα, διότι οικονομικά η Milan δεν προσφέρει τόσα όσα οι πιο ισχυρές ομάδες της Premier League.


Εκεί θα έβρισκε τον Suso. «Αν έρχονταν ο Morata, θα’ταν ευτυχής», δήλωσε ο gaditano στην Ιταλία την περασμένη Δευτέρα και με τον πρώην της Villarreal Musacchio, νέα υπογραφή, αλλά αρχικά όχι και με τον άλλο Ισπανό, τον Deulofeu, που τελειώνει το δανεισμό του απ’την Έβερτον. Αξιοπερίεργα του ποδοσφαίρου, το τελευταίο γκολ του με τη Γιουβέντους ήταν επί της Milan (1-0) στον τελικό του ιταλικού Κυπέλλου με το οποίο έκρινε τον τίτλο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.