News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Milan έρχεται για τον Morata

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Ο αθλητικός διευθυντής του rossonero club ήταν χθες στη Μαδρίτη για να βολιδοσκοπήσει τον φορ


Ένας προϋπολογισμός περίπου 150 εκατομμυρίων ευρώ για μεταγραφές το επόμενο καλοκαίρι κι ένας στόχος: Άλβαρο Μοράτα. Η Μίλαν θα προσπαθήσει ν’αποκτήσει τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης για να ενισχύσει την επίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο Massimo Mirabelli, ο αθλητικός διευθυντή της rossonera οντότητας ήταν στη Μαδρίτη, σύμφωνα με το Sky Sport Italia, για να παρακολουθήσει το ντέρμπι του Champions League της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ατλέτικο. Αλλά πέρα ​​απ’τον αγώνα, σύμφωνα μ’αυτό το μέσο ενημέρωσης, η πρόθεσή του ήταν να έρθει σε επαφή με τον Morata, τον πατέρα του και τον μάνατζερ του, Juanma López, για να εξετάσει την προθυμία του φορ ν’αλλάξει σύλλογο την επόμενη σεζόν κι αν θα’ταν η Milan μια επιλογή.


Ωστόσο, ένα απ’τα σημαντικότερα προβλήματα της επιχείρησης θα’ταν ο μισθός, καθώς ο επιθετικός δεν θέλει να είναι μικρότερος απ’τα 6 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που είναι δύσκολο ν’αναλάβει η Milan.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.