News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη ελπίζει να ολοκληρώσει μέσα στις επόμενες ώρες τη μεταγραφή του Vinicius Jr στα 45 εκατομμύρια

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Συνάντηση στο Ρίο ντε Τζανέιρο μεταξύ των δικηγόρων της Φλαμένγκο και του λευκού club

Ο Vinicius μπορεί να γίνει επισήμως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στις επόμενες ώρες. Χθες το απόγευμα ξεκίνησε μια σειρά συναντήσεων μεταξύ των δικηγόρων παίκτη, των ηγετών της Φλαμένγκο και των απεσταλμένων της Ρεάλ Μαδρίτης σε αναζήτηση μιας συμφωνίας και θα συνεχιστούν σήμερα με στόχο τη διαμόρφωση μιας περίπλοκης συμφωνίας, αλλά με καλή θέληση κατανόησης από όλες τις πλευρές.

Όπως ενημέρωσε το GloboEsporte, η τιμή της μεταγραφής θα κλείσει στα 45 εκατομμύρια ευρώ, αν κι απομένουν ακόμα λεπτομέρειες της επιχείρησης που πρέπει να κλείσουν και, ειδικότερα, το έτος συμβολαίου που του απομένει στην Φλαμένγκο.

Το νυν συμβόλαιο του Vinicius Jr με την Φλαμένγκο λήγει στις 30 Ιουνίου του 2019 κι ένα απ’τα σημεία της συζήτησης είναι η νέα σύνδεση που τον ενώνει με το carioca club. Η Φλαμένγκο προτίθεται να υπογράψει μέχρι το 2022, αυξάνοντας τη ρήτρα του στα 45 εκ., συμφωνηθέν ποσό ως την τιμή μεταγραφής του παίκτη.

Στη νέα σύμβαση θα υπάρχει μια ρήτρα με την οποία η Φλαμένγκο θα’ναι υποχρεωμένη να πουλήσει τον παίκτη στην Ρεάλ Μαδρίτης στις 30 Ιουνίου του 2018. Η Φλαμένγκο θέλει αυτή η υποχρέωση της πώλησης να λάβει χώρα το 2019, παραμένοντας έτσι δύο χρόνια στην τωρινή ομάδα του πριν απ’το ταξίδι στη Μαδρίτη.

Απ’τα 30 στα 45 εκατομμύρια

Η Madridista οντότητα δεν δέχεται αυτό το αίτημα, ως εκ τούτου, έχει αυξήσει την προσφορά στα 45 εκατομμύρια ευρώ κι όχι στα 30 εκατομμύρια που υπάρχουν στο τωρινό του συμβόλαιο. Εκτός απ’τους λευκούς απεσταλμένους, έχει ταξιδέψει στο Ρίο ντε Τζανέιρο ένας γιατρός του λευκού club, ο οποίος έχει πιστοποιήσει ότι ο παίκτης είναι σε άριστη φυσική κατάσταση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ως στόχο να κλείσουν τα πάντα σήμερα έτσι ώστε να μπορεί ο Vinicius ν’αρχίσει να παίζει αυτό το Σαββατοκύριακο στην πρώτη ομάδα της Φλαμένγκο και να διασφαλίσει την πορεία του τελευταίου κοσμήματος του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.