News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη δεν θέλει μια άλλη περίπτωση Neymar: «Πρέπει πλέον να κλείσουμε τον Vinicius»

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η επιχείρηση θα μπορούσε να σημάνει μια συνολική δαπάνη κοντά στα 50 εκατομμύρια


Βόμβα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η madridista οντότητα έχει κερδίσει τη Barcelona και τους υπόλοιπους αντιπάλους κι έχει εξασφαλίσει την υπογραφή του Vinicius Junior, του τελευταίου κοσμήματος του Βραζιλιάνικού ποδοσφαίρου που θα κάνει σύντομα το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Φλαμένγκο.

Ο Vinicius Jr. εξέπληξε τον κόσμο του ποδοσφαίρου στο πρόσφατο Νοτιοαμερικανικό πρωτάθλημα Κ 17, επιβεβαιώνοντας αυτό που είχε δείξει στις κατώτερες τάξεις της Φλαμένγκο. Απ’τον περασμένο Ιανουάριο, οι μεγάλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου πάλευαν για τη μεταγραφή του, αλλά ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης αυτή που έχει εξασφαλίσει την υπογραφή του όπως ενημέρωσε χθες η GloboEsporte και η MARCA είναι σε θέση να επιβεβαιώσει.

Παρά το γεγονός ότι η ρήτρα ήταν 30 εκατομμύρια ευρώ, η επιχείρηση θα πάει παραπέρα, περίπου στα 49 εκατομμύρια ευρώ, καθώς έχουν υπάρξει αρκετές ομάδες που έθεταν τα εν λόγω χρήματα και το λευκό club ήθελε να διασφαλίσει την υπογραφή αυτού που συζητάνε ως διάδοχο του Neymar.

Μπορεί ν’αφήσει εποχή

Απεσταλμένοι της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ταξιδέψει μέχρι το Ρίο ντε Τζανέιρο για να κλείσουν μια συμφωνία με σκοπό να μην επαναληφθεί η περίπτωση Neymar. «Πρέπει πλέον να υπογράψουμε τον παίκτη» ήταν το σύνθημα μπροστά σ’αυτόν που θεωρούν έναν παίκτη που μπορεί ν’αφήσει εποχή. Ειπώθηκε κι έγινε, καθώς το λευκό club έχει κινηθεί, έχει πείσει τον παίκτη, την οικογένειά του κι ελλείψει της υπογραφής έχει κλείσει τη συμφωνία με την Φλαμένγκο.

Ο Vinicius Jr. δεν θα μπορέσει να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι την σεζόν 2018-2019, καθώς μέχρι το επόμενο έτος δεν θα’χει ενηλικιωθεί, στιγμή κατά την οποία η FIFA θα θα’δινε το ΟΚ στην επιχείρηση. Τώρα έχει ένα χρόνο μπροστά για να παίξει με την πρώτη ομάδα της Φλαμένγκο, αλλά με συμβόλαιο σε ισχύ με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα πάντα υπό έλεγχο και σύμφωνα με τους κανόνες που επιβάλλει η FIFA.

Η Barcelona εφησύχασε πάρα πολύ και η Ρεάλ Μαδρίτης της έχει επιστρέψει την φάση του Neymar. Οι azulgrana ηγέτες εμπιστεύονταν τον André Cury, υπάλληλο του συλλόγου και πολύ κοντά στο περιβάλλον του Vinicius Jr, αλλά αυτή τη φορά η παρουσία του υπευθύνου της υπογραφής του Neymar για την καταλανική ομάδα δεν ήταν αρκετή. Κι αυτό γιατί η madridista οντότητα έχει προσπεράσει, ανατρέποντας την επιχείρηση. Στρατηγικό χτύπημα.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.