News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Liga του Sergio Ramos

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Της Patricia Terroba

Αποφασιστικός, δίνοντας εννέα βαθμούς στην ομάδα του, μπορεί να σηκώσει τον τέταρτο τίτλο του ως αρχηγός


Ο Sergio Ramos βάζει τέλος απόψε στο La Rosaleda σ’αυτό που μπορεί να θεωρηθεί το πρωτάθλημά του. Επειδή ο στόπερ έχει υπάρξει χωρίς αμφιβολία ένας απ’τους πιο βασικούς παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν. Μέχρι το σημείο που χωρίς τα γκολ του Camas, η ομάδα του Ζιντάν θα’χε σ’αυτό το σημείο εννέα βαθμούς λιγότερο, και ούτε καν θα’χε πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μάλιστα, θα’ταν έξι βαθμούς κάτω απ’τη Barcelona, που θα’ταν, εν τη απουσία αυτής της τελευταίας αγωνιστικής, η μαθηματική πρωταθλήτρια.

Η Liga του Ramos ξεκίνησε την 5η αγωνιστική, όταν σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης εναντίον της Βιγιαρεάλ, το οποίο έδινε έναν βαθμό στη Μαδρίτη. Συνέχισε στο Clásico. Εκείνη την 3η Δεκεμβρίου ισοφάρισε και πάλι την αναμέτρηση στο Camp Nou μ’ένα γκολ στο 90'. Ένας ακόμα βαθμός που πρόσθετε η ομάδα του ZZ χάρη στον αρχηγό.

Ενάντια στη Deportivo στο σπίτι, ο Ράμος εμφανίστηκε και πάλι την τελευταία στιγμή, σ’αυτή την περίπτωση, πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης: δύο ακόμα βαθμοί. Ήταν σίγουρα ουσιαστικός ενάντια στη Μάλαγα στο πρώτο παιχνίδι με τα δύο γκολ του (2-1) στο πρώτο μέρος, τα οποία έδιναν τους τρεις βαθμούς στους λευκούς. Κι ενάντια στη Μπέτις στην 27η αγωνιστική, στο 81', έβαλε μπροστά τους λευκούς: άλλοι δύο βαθμοί.

Ακόμα ένας τίτλος

Σήμερα τελειώνει το πρωτάθλημά του, και μαζί μ’αυτό μπορεί να πάρει έναν ακόμα τίτλο ως αρχηγός, κύκλος που ξεκίνησε στις 28 Μαΐου του 2016. Εκείνη την ημέρα στο Μιλάνο, σήκωσε τον πρώτο τίτλο του: το Τσάμπιονς Λιγκ. Τρεις μήνες αργότερα, το σενάριο άλλαξε, αλλά η εικόνα ήταν η ίδια: ο Ramos σήκωνε ένα κύπελλο με την υπόλοιπη ομάδα πανηγυρίζοντας τη νίκη. Σ’αυτή την περίπτωση, ήταν το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στο Τροντχάιμ. Και στις 18 Δεκεμβρίου του 2016 ο Ramos πήρε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στην Ιαπωνία. Τρεις τίτλοι που μπορούν να γίνουν τέσσερις απόψε: το πρωτάθλημα του λεπτού NoventayRamos.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.