News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Flamengo ανανεώνει τον Vinicius Junior μέχρι το 2022

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Του Virtudes Sánchez

Βήμα πριν την υπογραφή για την Ρεάλ Μαδρίτης


Ο Vinicius Júnior είναι ένα βήμα πιο κοντά στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η Φλαμένγκο έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2022 μετά από μια συνάντηση στην έδρα που βρίσκεται στη γειτονιά του Gávea. Η συμφωνία προβλέπει μια μισθολογική προσαρμογή και μια αύξηση της ρήτρας που, στην περίπτωση προτάσεων από άλλες ξένες ομάδες, θα περάσει απ’τα 30 στα 45 εκατομμύρια ευρώ.

Σε μια επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε απ’το carioca club αργά το απόγευμα της Δευτέρας, γίνεται λόγος για ευρώ κι όχι reales, το νόμισμα της Βραζιλίας. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα πληρώσει το ποσό που προβλέπει αυτή η νέα ρήτρα, 45 εκατομμύρια.

Οι δικηγόροι του λευκού club βρίσκονται ακόμα στο Ρίο ντε Τζανέιρο μαζί μ’έναν γιατρό ο οποίος έχει πιστοποιήσει την τέλεια κατάσταση του παίκτη. Και οι δύο πλευρές εξακολουθούν να διαπραγματεύονται τη μεταγραφή του επιθετικού που θα φτάσει το καλοκαίρι του 2018, όταν κλείσει τα 18.

Η ανανέωση αυτή ήταν ένα απαραίτητο βήμα για να εξασφαλιστεί ότι καμία άλλη ομάδα δεν θα διαπραγματευθεί για την βραζιλιάνικη υπόσχεση μέχρι να ενηλικιωθεί. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε μια τελική συμφωνία.

Μερικές ρήτρες εξακολουθούν να μην έχουν κλείσει

Όπως επισημαίνει το Globoesporte, οι δύο ομάδες διαπραγματεύονται μια «υποχρεωτική πώληση» για τον Ιούνιο του 2018. Ωστόσο, απ’τη στιγμή που θα παρουσιαστεί στο Santiago Bernabeu, η Φλαμένγκο θέλει να επιστρέψει στη Βραζιλία για να παίξει δανεικός για ένα ακόμα χρόνο, μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Η Ρεάλ Μαδρίτης, απ’την πλευρά της, ζητάει ελευθερία για να τον δώσει δανεικό ή όχι, ανάλογα με την απόδοση του παίκτη.

Ο Vinicius Júnior, αστέρας στο τελευταίο Νοτιοαμερικανικό πρωτάθλημα Κ 17, στο οποίο ήταν ο πρώτος σκόρερ, έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα της Φλαμένγκο την Κυριακή εναντίον της Ατλέτικο Μινέιρο (1-1). Έπαιξε 10 λεπτά αφού οι οπαδοί του Μαρακανά φώναζαν το όνομά του ζητώντας την τελευταία αλλαγή που είχε ο προπονητής Zé Ricardo.

Αν και ήταν εμφανώς νευρικός και λίγο ακριβής, ζήτησε τη μπάλα ανά πάσα στιγμή. Μετά το παιχνίδι υποστήριξε ότι πρόθεσή του είναι να «κερδίσει πολλούς τίτλους με την Φλαμένγκο» και απέφυγε να μιλήσει για την απόκτησή του απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.