News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η ειρήνη μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Atlético περνά από ένα γεύμα στο Zalacain

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Αντιμέτωποι για το μέλλον του Theo Hernández


Ένα Champions League κι ένα καλό γεύμα στο Zalacain για να μειώσει τις εντάσεις και να διορθώσει μια περισσότερο από περίπλοκη κατάσταση λόγω του αποδεδειγμένου ενδιαφέροντος της Ρεάλ Μαδρίτης για την υπογραφή του Theo Hernández κι αυτό της Ατλέτικο να πάει ο μπακ σε οποιαδήποτε ομάδα εκτός απ’τη madridista.

Τα τελευταία χρόνια είναι πολλές οι ποδοσφαιρικές μάχες που έχουν διευθετήσει οι δύο ομάδες, αλλά μέχρι τώρα όλες τους είχαν περάσει μέσα από ένα κλίμα ομαλότητας μεταξύ των οντοτήτων, που δεν έχει καμία σχέση με το κλίμα που θα αναπνεύσουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια, κι εκτός κι εάν το διορθώσει το σημερινό γεύμα, η ένταση θα’ναι εμφανής.


Η επιθυμία της Ρεάλ Μαδρίτης να πληρώσει τη ρήτρα του Theo Hernández έχει αυξήσει την ένταση μεταξύ των ηγετών των δύο οντοτήτων σε όρια που έχουν υπερβεί τις περίπλοκες στιγμές που βιώθηκαν με την αποτυχημένη μεταγραφή του Agüero στη madridista οντότητα.

Απ’την ευγενή περιοχή του Μπερναμπέου δεν καταλήγουν να κατανοούν τις κινήσεις που γίνονται απ’την Atlético για να σταματήσει η άφιξη του αμυντικού στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι ηγέτες της Ατλέτικο παραιτούνταν στην έξοδο του Theo Hernández, όπως τους προειδοποιούσε ο αντιπρόσωπός του, Manolo Garcia Quilón, καθώς προχωρούσε η σεζόν, αλλά δεν παραδέχονταν ότι η μοίρα του ήταν στο λευκό κλαμπ. Όπως λένε «ένα απλό τηλεφώνημα θα αρκούσε, αλλά...», υποστηρίζουν απ’την La Castellana. Ο παίκτης έχει λάβει όλα τα είδη της πίεσης για να κάνει πίσω στη συμφωνία και για να καταλήξει να αποδεχθεί οποιασδήποτε πρόταση, εκτός της Ρεάλ Μαδρίτης, συμπεριλαμβανομένης της Barcelona.

Στο πλαίσιο αυτό, οι διευθυντές της Ρεάλ Μαδρίτης αισθάνονται απελευθερωμένοι να δράσουν και σκέφτονται το ενδεχόμενο να πληρώνουν ρήτρες κάποιου άλλου παίκτη που μπορεί να τους ενδιαφέρει, ακόμα και του Griezmann και τα 100 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που δεν φαίνεται πολύ πιθανό, αλλά δεν αποκλείεται.


Απ’το Bernabeu δεν συμμερίζονται τον τρόπο της rojiblanca πορείας όταν η Ατλέτικο έχει βολιδοσκοπήσει την υπογραφή παικτών όπως του Morata. Ένα τηλεφώνημα κι ένα αίτημα θα’ταν αρκετά έτσι ώστε να έπαυε ο Theo Hernández να’ταν στόχος του λευκού club σε αντάλλαγμα των 24 εκατομμυρίων ευρώ της ρήτρας που δεσμεύει τα δύο μέρη.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.