News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η άποψη του Συνταγματάρχη για το Granada Real 0-4

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Φιλικό στο Los Cármenes. Το γνωρίζαμε από πριν, καθώς η Γρανάδα είναι μια ομάδα που είχε πέσει ήδη απ’την προηγούμενη αγωνιστική, κι από σήμερα δοκίμαζε σχήματα και πρόσωπα που θα πάρει μαζί της εκεί. Και το επιβεβαιώσαμε μόλις στο 10ο λεπτό, όταν ο Κοεντράο, ο οποίος σήμερα, 6 Μαΐου, έφτασε τα 300 αγωνιστικά λεπτά!!!, έβγαλε ασίστ σέντρα για το κεφάλι του Χάμες. Εκεί πλέον ξέραμε τι θα δούμε και τι ακριβώς έπαιζε: μια ομάδα φάντασμα, ενάντια στον τυφώνα, στη μόδα του ισπανικού ποδοσφαίρου, που ακούει στο όνομα Β ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.


Η Ρεάλ μπήκε και παρέλασε όπως έπρεπε. Απόλυτος μονόλογος μέχρι το 78ο λεπτό. Μόλις στο 2’ ο Ασένσιο έβγαλε τον Λούκας από δεξιά, αυτός πλαγιοκόπησε μέσα στο κουτί για τον Χάμες που έκανε το 1-0, ενώ όπως είπαμε, στο 10’ ο Κοεντράο έκανε τη σέντρα από αριστερά με τον Χάμες να κινείται και πάλι σε ρόλο φορ, και με κεφαλιά να κάνει το 2-0. Δυο φορίσια γκολ για τον Κολομβιανό.


Η Ρεάλ έλεγχε απόλυτα χωρίς να απειλείται και στο 29’ ο Ντανίλο πήρε την διαγώνια απ’το κέντρο, μπήκε από δεξιά, πλαγιοκόπησε, κι ο Μοράτα έκανε το πλασέ στην κίνηση με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο και να κάνει το 3-0. Ένα πολύ ωραίο τελείωμα για τον canterano. Και 5 λεπτά αργότερα, ο Ασένσιο έφυγε στην κόντρα, διένυσε το μισό γήπεδο, πέρασε αριστερά στον Άλβαρο, κι αυτός με εκπληκτική ενέργεια χόρεψε και άδειασε τον αντίπαλο του κι έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία πετυχαίνοντας ένα GOLAZO και φτάνοντας τα 20 στη σεζόν. Ήταν και το τελικό σκορ, παρά τις πολλές ευκαιρίες που ακολούθησαν για την λευκή ομάδα.



Στο 41’ ο Λούκας μπήκε από δεξιά, έκοψε, έκανε τρομερό σουτ με το κακό αριστερό, και στάθηκε άτυχος με τη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο και να περνάει άουτ, ενώ στο 44’ ο Κόβασιτς έβγαλε με κάθετη τετ α τετ τον gallego που έκανε κακό τελείωμα πάνω στον Ochoa, και στο ριμπάουντ ο Καζεμίρο πέταξε τη μπάλα πάνω απ’τα δοκάρια προ κενής εστίας.

Ίδια η εικόνα και στην επανάληψη, όταν στο 61’ ο Λούκας μπήκε από δεξιά, έκανε το γύρισμα, η nazarí άμυνα έδιωξε και στην επαναφορά ο Ντανίλο έπιασε το συρτό στέλνοντας τη μπάλα στη ρίζα του δοκαριού κι έξω, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Τρία λεπτά αργότερα, και πάλι ο Λούκας έκανε την επέλαση στον κενό χώρο και σούταρε απ’το ημικύκλιο με τον Ochoa να διώχνει. Στο επόμενο λεπτό ο Χάμες κινήθηκε στο ύψος της περιοχής, πέρασε αριστερά για τον Κοεντράο, αυτός γέμισε άμεσα στο κουτί, με τον Ράμος να κινείται σε ρόλο φορ και να την πετάει έξω, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Στο παιχνίδι πλέον είχε περάσει ο Μπενζεμά στην θέση του Ασένσιο, και στο 72’ έδειξε ποιος είναι και ποιος είναι ο ρόλος του. Κινήθηκε από αριστερά, κι έσπασε στον Μοράτα μέσα στην περιοχή, σαν ο Άλβαρο να’ταν ο Ρονάλντο, με τον canterano να κάνει άμεσα το πλασέ και τη μπάλα να περνάει μόλις πάνω απ’τα δοκάρια. Στο 78’ εμφανίστηκε και η Γρανάδα ψάχνοντας το γκολ της τιμής. Ο Adrián Ramos ανακάτεψε τη Madridista άμυνα, η μπάλα έφτασε στον Hongla ο οποίος έχοντας όλη τη γωνία στο πεδίο του, την έστειλε πάνω απ’τα δοκάρια. Δύο λεπτά αργότερα, και πάλι η Γρανάδα με τον Adrián Ramos στο σουτ και τον Κίκο να λέει όχι.

Ο Ζιντάν είχε βάλει τον Μπενζεμά στον αγώνα, σ’ένα φιλικό και σκοτωμένο ματς, να βάλει κανά γκολ, και να θυμηθεί πως είναι κι ότι παίζει στην επίθεση. Αλλά όχι. Ο Μπενζεμά δεν μπόρεσε. Στο 82, ο Μαριάνο που είχε περάσει στον Λούκας επτά λεπτά νωρίτερα, έκανε την κούρσα, έδωσε στον Μπενζεμά, ο οποίος μπήκε από αριστερά, έκανε το πλασέ, με τη μπάλα να περνάει λίγο δίπλα απ’το δοκάρι, χάνοντας καλή ευκαιρία. Στο 85’ ο Adrián Ramos θα προσπαθούσε για ακόμη μια φορά να σώσει την τιμή των nazarí, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο έξω. Και στο 90’ ο Μπενζεμά θα αποτύγχανε για ακόμη μια φορά, όταν από καλή θέση έκανε άσχημο σουτ με τον Ochoa να μπλοκάρει.

Είναι εμφανές ότι δεν υπήρξαν υστερήσαντες, σ’ένα ματς που διακρίθηκε ο Λούκας, για την θέληση και την ενέργειά του, ο Μοράτα για τις δύο γκολάρες του, κι ο Χάμες για τα επίσης δύο γκολ του. Μέχρι κι ο Κοεντράο των μόλις 300 λεπτών, πέρα απ’τις πολύτιμες ανάσες που πρόσφερε στον Μαρσέλο, μέτρησε μια ασίστ, ενώ θα μπορούσε να μετρήσει κι άλλη μία!!! Πλην ενός. Ο αδυνατισμένος Καρίμ Μπενζεμά, κατάφερε να υστερήσει και σήμερα…

Δίαιτα στα κιλά, και στα γκολ. Λάθος συνταγή, άλλαξε διατροφολόγο…


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.