News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Έτοιμος να υπογράψει στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Vinicius JR. σύμφωνα με τον Τύπο της Βραζιλίας

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Θα τον άρπαζε απ’τη Barcelona


Η GloboEsporte υποστήριξε χθες ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κλείσει μια συμφωνία με τον Vinicius Junior, τον 17χρονο παίκτη της Φλαμένγκο ο οποίος και έχει μετατραπεί στην τελευταία αποκάλυψη του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου κι ανακηρύχθηκε καλύτερος παίκτης στο πρόσφατο Νοτιοαμερικανικό πρωτάθλημα Κ-17.

Ο Vinicius Jr είναι ένας επιθετικός τον οποίο πολλοί συγκρίνουν με τον Neymar λόγω της επιδεξιότητας που έχει όταν αντιμετωπίζει κι αφήνει πίσω αντιπάλους. Είναι θρασύς στο παιχνίδι του κι όπως αποδεικνύεται στις πρώτες του επαφές με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν αποφεύγει τη μάχη.

Σύμφωνα με το εν λόγω βραζιλιάνικο μέσο, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει το προβάδισμα, ξεπερνώντας τη Barcelona, πηγαίνοντας πέρα ​​απ’τα 30 εκατομμύρια ευρώ που έχει ως ρήτρα και που ήταν το ποσό που ήταν πρόθυμη να πληρώσει η Barcelona. Μιλούν για μια συμφωνία γύρω στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Vinicius Jr δεν θα μπορεί να ενσωματωθεί στην ευρωπαϊκή ομάδα που θα τον πάρει τελικά το καλοκαίρι του 2018, διότι ενηλικιώνεται το επόμενο έτος. Στην Βραζιλία υποστηρίζουν ότι η μεταγραφή του έχει ήδη αποφασιστεί κι ότι η ομάδα δεν είναι άλλη απ’την Ρεάλ Μαδρίτης. Η Barcelona κι ο André Cury, αυτός που είχε αναλάβει την περίπτωση του Neymar, δεν πρόκειται να μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.