News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Επέλεξε τη Μαδρίτη για το πρότζεκτ της»

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Του Virtudes Sanchez

Ο εκπρόσωπος του Vinicius δίνει λεπτομέρειες της επιχείρησης

Ο παράγοντας του Βραζιλιάνου, Frederico Pena, παραδέχεται ότι η Barcelona του πρόσφερε περισσότερα χρήματα


Ο Vinicius Junior έχει μετατραπεί στον άνθρωπο της μόδας στη Βραζιλία. Ο πράκτοράς του, Frederico Pena, σε μια συνέντευξή του στο Globoesporte, έδωσε λεπτομέρειες της επιχείρησης και γιατί επέλεξε να υπογράψει για τη Μαδρίτη. Η Μπαρτσελόνα πήρε το προβάδισμα, καθώς η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του παίκτη είναι η ίδια με εκείνη του Neymar. Αλλά το λευκό σύνολο είχε ξεκάθαρο ότι δεν μπορούσε να του ξεφύγει και κατάφερε να κλείσει τη μεταγραφή του πριν απ’την culé ομάδα.

Ο εκπρόσωπος παραδέχτηκε ότι η Barça προσέφερε περισσότερα χρήματα: «Η οικονομική πρόταση της Μπαρτσελόνα ήταν ανώτερη από εκείνη της Μαδρίτης, ο παίκτης θα’παιρνε περισσότερα. «Αλλά ήρθαμε σε μια συμφωνία με τη λευκή ομάδα, καθώς το πρότζεκτ της Μαδρίτης άρεσε περισσότερο στον παίκτη », είπε ο Frederico. «Ορισμένοι πιστεύουν ότι επέλεξε τη Μαδρίτη για τα χρήματα, αλλά κάνουν λάθος, ο Vinicius κοιτά απλά την αθλητική πτυχή και η στάση της λευκής ομάδας στις διαπραγματεύσεις ήταν καλύτερη». Αναγνωρίζει επίσης ότι ο Vinicius είχε σαφές ότι ήθελε να παίξει ένα ή δύο χρόνια με την Flamengo για να εκπαιδευτεί ως παίκτης κι ότι η Μαδρίτη κατανόησε απόλυτα τη θέση του παίκτη.

Επιπλέον, ο παράγοντας αναγνωρίζει ότι οι πρόσφατες μεταγραφές της Μαδρίτης ήταν σημαντικές για να πάρει την απόφαση: «Varane, Ράμος, Casemiro, Asensio, Marcelo. Ήρθαν όλοι πριν τα 22 τους και τώρα είναι πολύ σημαντικοί στην πρώτη ομάδα. Η Barca επιλέγει παίκτες που γνωρίζουν ήδη πως παίζει η ομάδα, εκτός απ’την περίπτωση του Neymar, έτσι ώστε είναι πιο δύσκολο, όπως μπορεί να φανεί στην περίπτωση του Arda», είπε ο εκπρόσωπος.

Ο Frederico μίλησε για το ενδεχόμενο να προσχωρήσει στην επόμενη σεζόν: «Η Μαδρίτη μπορεί να υπογράψει παίκτες όπως ο Mbapé. Πρέπει να δούμε την εξέλιξη του παίκτη σε αυτό το έτος κι αυτό που θα χρειάζονταν η Μαδρίτη το επόμενο καλοκαίρι. Θα φανεί πλέον πότε θα’ρθει». Επίσης, μίλησε για την προσαρμογή του: «ο Vinicius θα’ρθει στη Μαδρίτη με όλη την οικογένειά του. Ένα τέτοιο νεαρό αγόρι χρειάζεται να περιβάλλεται απ’τους δικούς του», κατέληξε ο εκπρόσωπος.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.