News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Ένα βήμα ακόμη, ένα βήμα ακόμη και ... φιέστα»

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

O Ζιντάν φρενάρει την ευφορία γιατί πιστεύει ότι ακόμα δεν έχουν κερδίσει τίποτα


Ο Ζινεντίν Ζιντάν επιμένει στο μήνυμα. Ξανά και ξανά. Επαναλαμβάνει το «ακόμα δεν έχουμε κερδίσει τίποτα». Τους λευκούς οπαδούς μπορεί να τους έχει πείσει ή να μην τους έχει πείσει, αλλά το μήνυμά του έχει διαποτίσει τ’αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης κι έχει καταφέρει να αποδεχτούν όλοι το αποκλειστικό σκεπτικό του.

Η καλύτερη απόδειξη αυτού ήρθε μόλις τέλειωσε το παιχνίδι με την Θέλτα. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε ότι τ’αποδυτήρια του Balaídos επρόκειτο να’ναι μια γιορτή λόγω του ότι ο τίτλος απέχει μόνο ένα βαθμό, αλλά λίγη γιορτή. Χαρά, φυσικά, με τον πρόεδρο να μοιράζει αγκαλιές και συγχαρητήρια, αλλά όλα σε συγκρατημένο ύφος, κρατώντας δυνάμεις για να φτάσει στην κορυφή ανεβαίνοντας το σκαλοπάτι του La Rosaleda.

«Ένα βήμα ακόμη, ένα βήμα ακόμη και ... φιέστα», επαναλάμβαναν κάποιοι παίκτες γνωρίζοντας ότι δεν είχαν σπαταλήσει τον μπαλαντέρ που είχαν στο μανίκι τους απ’τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Ζιντάν δεν θέλει για την ώρα ευφορία κανενός είδους κι αναβάλει τις χειρονομίες μέχρι την επίτευξη της επιτυχίας.

Μετά τον αγώνα ενάντια στην Ατλέτικο στο πρώτο σκέλος των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λινγκ, κανείς δεν δημοσίευσε καμία φωτογραφία της ευφορίας στ’αποδυτήρια. Δεν είχε σημασία το ηχηρό 3-0 και η ατμόσφαιρα της ευφορίας που βιώνονταν εκείνες τις στιγμές στο Μπερναμπέου.

Στον επαναληπτικό ναι, έτεινε το χέρι κι επέτρεψε τη χαρά να ξεχειλίσει με την πρόκριση, αλλά είναι ότι δεν κουράζεται να επαναλαμβάνει εκείνο το «ακόμα δεν έχουμε κερδίσει τίποτα».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.