News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Δάκρυα αντίο του Morata στην Cibeles;

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Ο λευκός επιθετικός χρειάστηκε να παρηγορηθεί απ’τους συμπαίκτες του
 
Χωρίς να’χε τα λεπτά που θα’θελε μετά από δύο καλές σεζόν με την Γιουβέντους, ο Άλβαρο Μοράτα έχει αποτελέσει θεμελιώδες κομμάτι στην επίτευξη του πρωταθλήματος αριθμού 33 του λευκού συνόλου. Ο επιθετικός έχει συμβάλει άμεσα χάρη στα 15 γκολ του σε 26 αγώνες -το γκολ του στο 83ο λεπτό εναντίον της Βιγιαρεάλ χρησίμευσε έτσι ώστε η Μαδρίτη να πάρει τους 3 βαθμούς στο Μαδριγάλ-.
 
Ο Ισπανός «δολοφόνος» ήταν αυτός που δημιούργησε την περισσότερη αναστάτωση (σαμπάνια στη συνέντευξη Τύπου και το τάκλινγκ σ’ένα μέλος ασφαλείας της Μαδρίτης) μετά την κατάκτηση του τίτλου πρωταθλήματος. Ωστόσο, γιορτάζοντας στη θεά Cibeles, ο Morata έπρεπε να παρηγορηθεί κατ 'επανάληψη απ’τους συμπαίκτες του -Carvajal, Asensio και Casilla- αφού ξέσπασε σε κλάματα στη λευκή γιορτή όπως κατέγραψαν οι κάμερες του Cuatro.
 
Ο Morata απομακρύνθηκε απ’τους συμπαίκτες του για ένα μεγάλο μέρος της γιορτής και ήρθε μια στιγμή που δεν μπορούσε να ελέγξει τα δάκρυά του. Ο επιθετικός, ο οποίος μπορεί ν’αφήσει το λευκό club στο τέλος της σεζόν, απομονώθηκε και κοίταξε τους madridistas στην πιο συγκινητική στιγμή του.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.