News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Carvajal, δοκιμή επιτυχημένη

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Του Hugo Cerezo

Η δοκιμή είχε θετικά αποτελέσματα κι όλα δείχνουν ότι θα φτάσει χωρίς προβλήματα στο Κάρντιφ


Καλά νέα για τον Dani Carvajal. Ο μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης υποβλήθηκε χθες σε υπερηχογράφημα στο Valdebebas που επιβεβαίωσε ότι η ανάκαμψή του είναι σε καλό δρόμο. Το οποίο, μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες για τον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ κατά της Γιουβέντους, σημαίνει μόνο ένα πράγμα: ότι, εκτός από υποτροπή τις επόμενες μέρες, ο canterano θα’ναι στη διάθεση του Ζιντάν για τον αγώνα ενάντια στη Vecchia Signora. Και, αν δεν πάει τίποτα στραβά, σε συνθήκες για να παίξει στο παιχνίδι, επιπλέον, επενδύοντας στο καθεστώς βασικού.

Ο Carvajal τραυματίστηκε στις 2 Μαΐου στο πρώτο σκέλος των ημιτελικών του Champions League εναντίον της Ατλέτικο, στο Μπερναμπέου. Ο διεθνής παρατήρησε ένα τσίμπημα πριν απ’το ημίχρονο, το οποίο ανάγκασε την αντικατάστασή του απ’τον Nacho. Την επόμενη μέρα, οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν τα κακά νέα: τραυματισμός II βαθμού στο δικέφαλο μηριαίο του δεξιού ποδιού του.


Η ατυχία θα τον έκανε να χάσει στο υπόλοιπο της Liga, αλλά διατηρήθηκε πάντα η ελπίδα ότι ο Carvajal μπορούσε να φθάσει στον τελικό του Κάρντιφ. Μια ελπίδα που, από χθες, έχει μια πιο σταθερή βάση στην οποία θα εγκατασταθεί. Ο Carva προχωρά σταθερά προς τον τελικό του Champions League.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.