News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Abel Caballero, δήμαρχος του Vigo: «Θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε μπάχαλο, η Μαδρίτη δεν συμπεριφέρθηκε καλά»

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Ο δήμαρχος προειδοποιεί ότι η ομάδα του «μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε»


Ο Abel Caballero, ο δήμαρχος του Βίγκο, πέρασε αυτή την Κυριακή απ’τα μικρόφωνα του El Larguero για να μιλήσει για το Θέλτα-Ρεάλ Μαδρίτης που θα γίνει αύριο μετά την αναβολή λόγω της καταιγίδας που έπληξε τη στέγη του Balaídos.

«Την Τετάρτη για την νίκη, το σκέπαστρο είναι καρφωμένο και ασφαλισμένο. Θα ξοδέψουμε 7 εκατομμύρια ευρώ σε ένα νέο. Θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε μπάχαλο επειδή η Celta θα βγει για να κερδίσει, με την ομάδα που έχει μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα. Το να νικήσεις τη Μαδρίτη είναι πάντα ένα κίνητρο και θα το παίξουν», είπε ο Caballero.

Ο vigués δήμαρχος πρόσθεσε: «Είναι η στιγμή στην οποία οι ομάδες παρουσιάζονται και, ως εκ τούτου, η Θέλτα πάει για όλα. Η νίκη είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, θα δούμε ένα καλό παιχνίδι. Προτιμώ να κερδίσει η Θέλτα το πρωτάθλημα, αλλά δεν γίνεται. Είμαι πιο κοντά στη Μαδρίτη, αλλά φέτος είμαι θυμωμένος, η Μαδρίτη δεν συμπεριφέρθηκε καλά. Αν και είναι πλέον παρελθόν».

Ο Caballero αναφέρθηκε επίσης στον αγώνα του Old Trafford: «Αν είμαι εγώ, σουτάρω στο τέρμα, χωρίς αμφιβολία ... σκοράρω. Έχω δει τη φάση περίπου 30 φορές. Ήταν συναρπαστική. Η Θέλτα έπαιξε καλά στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι σε μια ομάδα μ’έναν προϋπολογισμό 400 εκ. ευρώ. Η Θέλτα την έβγαλε απ’το γήπεδο στο δεύτερο μέρος. Ο Μουρίνιο ήταν ανήσυχος. Είμαστε πολύ περήφανοι για την Θέλτα», διευκρίνιζε υπερήφανος.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.