News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Varane προφυλάσσεται για το Champions League

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Του Santiago Siguero

Δεν ταξιδεύει στην Γρανάδα, αλλά αναμένεται να προλάβει το ευρωπαϊκό ντέρμπι


«Ο Varane έχει υποφέρει από κάτι. Δεν είναι πολύ, αλλά δεν θέλουμε να ρισκάρουμε με κάποιον που έχει ενοχλήσεις». Το αποκάλυψε χθες ο Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου. Τον Varane τον γυροφέρνει ακόμα ο τραυματισμός που του προκαλεί προβλήματα απ’την επίσκεψη της Μαδρίτης στο Mestalla. Για το λόγο αυτό, ο Zizou αποφάσισε ν’απελευθερώσει τον παίκτη απ’την αποψινή υποχρέωση στη Γρανάδα. Είναι ένα απλά προληπτικό μέτρο. Επειδή στο Valdebebas όλοι είναι πεπεισμένοι ότι ο Γάλλος διεθνής στόπερ θα’ναι στη διάθεση της ομάδας στην σημαντική αναμέτρηση του δεύτερου σκέλους του ημιτελικού του Champions League την ερχόμενη Τετάρτη ενάντια στην Ατλέτικο στο Calderón.

Ο Ζιντάν και οι παίκτες του παραμένουν πιστοί στην πολιτική μηδενικού ρίσκου που επιβάλλεται απ’το προπονητικό επιτελείο της Μαδρίτης απ’τις αρχές της σεζόν. Παίκτης που δεν είναι στο εκατό τοις εκατό από σωματικής άποψης, παίκτης που μένει στο Valdebebas. Είναι αυτό που θα κάνει ο Varane, ο οποίος έχει τέσσερις μέρες για να αντιμετωπιστεί με τους φυσιοθεραπευτές της οντότητας μέχρι το ευρωπαϊκό ντέρμπι.  Χρόνος, εκτιμάται στο Valdebebas, περισσότερο από αρκετός για να ξεπεράσει αυτές τις ελαφρές ενοχλήσεις που εμφανίστηκαν χθες κι έκαναν τον Ράφα να μην βγει στο γήπεδο για να προπονηθεί μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο Ζιντάν ανακοίνωσε χθες ότι δεν θα υπολογίσει τον Γάλλο -κι έτσι έγινε γνωστό σήμερα το πρωί-, ο οποίος έχει υποφέρει απ’τον τραυματισμό στον δικέφαλο μηριαίο του δεξιού ποδιού του στον οποίο έπαθε υποτροπή ενάντια στην Αλαβές. Ο Varane επανεμφανίστηκε εκείνη την ημέρα μετά από αρκετές εβδομάδες εκτός, αλλά άντεξε στο παιχνίδι μόλις 10 λεπτά. Το ατύχημα τον ανάγκασε να χάσει τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος και δύο Champions League, το πρώτο σκέλος και τον επαναληπτικό των προημιτελικών εναντίον της Μπάγερν Μονάχου.

Σε εκείνο το παιχνίδι εναντίον της ομάδας του Pellegrino, ο Varane έπαθε υποτροπή σ’έναν τραυματισμό που ξεκίνησε στον αναβληθέν αγώνα του Mestalla. Ο Varane εγκατέλειψε το γήπεδο με μυϊκά προβλήματα στο 59ο λεπτό. Ο πρώτος τραυματισμός τον έκανε να χάσει πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος κι ένα Τσάμπιονς Λιγκ (επαναληπτικός ενάντια στη Νάπολι). Παρ 'όλα αυτά, ο Ζιντάν διατηρεί πλήρη εμπιστοσύνη στον συμπατριώτη του, ο οποίος ξεκίνησε στο ντέρμπι του πρώτου σκέλους. Τώρα, αναμένεται να προλάβει τον επαναληπτικό.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.