News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ημέρα αποχαιρετισμών;

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Διάφοροι παίκτες της Μαδρίτης μπορεί να ζήσουν σήμερα το τελευταίο τους παιχνίδι στο Μπερναμπέου

Η Liga στο διακύβευμα και ημέρα αποχαιρετισμών. Επειδή η Μαδρίτη κλείνει σήμερα τη σεζόν της στο Μπερναμπέου και υπάρχουν διάφοροι παίκτες που είναι πιθανόν να μην το πατήσουν ξανά τον επόμενο χρόνο. Παρά το γεγονός ότι ούτε ο Ζιντάν ούτε ο σύλλογος δεν θέλουν να μιλήσουν για αφίξεις κι αποχωρήσεις μέχρι να περάσει ο τελικός του Champions League, κάποιοι παίκτες γνωρίζουν ήδη ότι το μέλλον τους, σήμερα, είναι μακριά απ'τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτή είναι η περίπτωση για παράδειγμα του James Rodriguez, ο οποίος έχει ήδη συνηθίσει στην ιδέα ότι θα εγκαταλείψει τη λευκή ομάδα όταν τελειώσει η σεζόν. Χωρίς ευκαιρίες στα μεγάλα ραντεβού από τότε που είναι προπονητής ο Ζιντάν, ο Κολομβιανός θ'αλλάξει αέρα ενόψει της επόμενης σεζόν. Το μέλλον του είναι στην Premier και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο είναι στην καλύτερη θέση για να τον αποκτήσει. Μάλιστα, έχουν ξεκινήσει ήδη οι συνομιλίες για τη μεταγραφή του.

Παρά το γεγονός ότι ο James έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι θέλει να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει πει ήδη σε κάποιους συμπαίκτες στ'αποδυτήρια ότι θα φύγει όταν τελειώσει η σεζόν. Χωρίς τα λεπτά που θέλει, κατανοεί ότι δεν μπορεί να περάσει μια ακόμα τέτοια σεζόν, ειδικά στις παραμονές του Mundial της Ρωσίας, ραντεβού στο οποίο ο James θέλει να φτάσει σε άριστη κατάσταση και με καθεστώς αστέρα.

Εγκλιματισμένος τέλεια στη Μαδρίτη και στ'αποδυτήρια, ο James ήταν απρόθυμος να φύγει απ'το σύλλογο, αλλά το γεγονός ότι δεν έχει συμμετάσχει στην διπλή αναμέτρηση του Champions League εναντίον της Ατλέτικο και το ότι έχει παίξει μόλις επτά λεπτά απέναντι στη Μπάγερν, έχει καταλήξει να τον πείσει ότι το καλύτερο είναι μια έξοδος.

Αν τον χρησιμοποιήσει σήμερα ο Ζιντάν εναντίον της Σεβίλλης, ο Κολομβιανός θα μπορέσει να παίξει τα τελευταία λεπτά του στο γήπεδο των ονείρων του, αυτό που γέμισε την ημέρα της παρουσίασής του τον Ιούλιο του 2014. Τότε απ'το κεφάλι του περνούσε μόνο να θριαμβεύσει και ν'αποσυρθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ένας άλλος παίκτης βάρους με το μέλλον του μακριά απ'τη Μαδρίτη, είναι ο Άλβαρο Μοράτα. Παρά το γεγονός ότι η περίπτωσή του δεν είναι τόσο ξεκάθαρη όσο του James, υπάρχουν επίσης πολλές πιθανότητες να παίξει σήμερα τον τελευταίο αγώνα του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ισπανός διεθνής είναι ο παίκτης που συγκεντρώνει τις περισσότερες προσφορές στα γραφεία του Santiago Bernabeu και, παρά το ότι η απόδοσή του ήταν εξαιρετική, δεν είναι ικανοποιημένος με τον αριθμό των λεπτών που έχει παίξει.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ MORATA

Πάντα στη σκιά του Benzema, έχει παίξει περισσότερα από χίλια λεπτά λιγότερα από ό, τι ο Γάλλος επιθετικός, μια χαώδης διαφορά που πολλές φορές έχει φτάσει να τον απελπίσει, αν και η συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν ήταν άψογη. Στη Μαδρίτη θα'ταν ευχαριστημένοι να συνεχίσει, αλλά κατανοούν ότι ο Morata θέλει να πάει σε μια ομάδα που του εγγυάται περισσότερα λεπτά, κάτι που είναι αδύνατο στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πέπε, του οποίου το μέλλον είναι στην Ιταλία, είναι ένας άλλος απ'τους παίκτες που θ'αφήσουν τη Μαδρίτη, παρόλο που δεν θα αποχαιρετήσει το Bernabeu απ'το γήπεδο. Ένας ακόμα που είναι πιθανό να αποχαιρετήσει απόψε το Bernabeu είναι ο Danilo, για τον οποίο υπάρχουν επίσης προσφορές κι ο οποίος μετά από δύο σεζόν δεν έχει αποδώσει στο αναμενόμενο επίπεδο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.