News Update :

powered by Agones.gr - livescore

30 γκολ των 3

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Του David G. Medina

James, Isco και Asensio, το καλύτερο συμπλήρωμα σκοραρίσματος στο BBC


Το BBC κι ο Morata δεν είναι μόνοι τους στον τομέα του σκοραρίσματος στη σημερινή Ρεάλ Μαδρίτης. Στην ενότητα αυτή, μάλιστα, συνοδεύονται καλύτερα από ποτέ. Αυτό αποδεικνύουν τα νούμερα σκοραρίσματος των James, Isco και Asensio, που έχουν 30 γκολ μεταξύ των τριών διοργανώσεων. Σκανδαλώδες για τρεις παίκτες που, σε πολλά παιχνίδια, δεν είναι βασικοί.

Ο Isco που χθες ήταν αναπληρωματικός με τη σκέψη στην Τετάρτη και το Καλντερόν, συνεισφέρει 10 γκολ στην εξαιρετική στιγμή του στο παιχνίδι. Ο malagueño αποθεώθηκε απ’το κοινό του Los Cármenes κι έχει κερδίσει να’ναι ο εκλεκτός για ν’αντικαταστήσει τον τραυματία Bale στην αρχική ενδεκάδα.

Ο James σε σερί

Ένας άλλος που διέρχεται μια θεαματική στιγμή στο σκοράρισμα είναι ο James. Ο Κολομβιανός σκόραρε και πάλι μια ντομπλέτα (στα πρώτα 10 λεπτά, κάτι που δεν είχε κάνει κανένας madridista απ’τον Zamorano) και συνεχίζει το ειδύλλιό του, μπροστά απ’το τέρμα.

Ο Marco Asensio, ο οποίος χθες δεν σκόραρε, ολοκληρώνει την τρίαινα των λευκών παικτών που, χωρίς να’ναι επιθετικοί, έχουν 30 γκολ μεταξύ των τριών διοργανώσεων. Εξ ου και η τεράστια πυγμή της ομάδας του Zizou αυτή την σεζόν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas




Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.