News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το χάος του να ντύσεις τον Theo Hernández με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Του Alonso Castilla

Είπε το ναι στον Florentino, αλλά η Μπάρτσα απειλεί

Ο Theo Hernández δεσμεύτηκε με τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν καιρό, αν και η σκιά της Barcelona μπαίνει στο προσκήνιο. Η Ατλέτικο, προφανώς, προτιμά να τον δει ντυμένο στα azulgrana


Ο «Onda Cero» ενημέρωσε ότι η Barcelona πιέζει στο μέγιστο για να τον ντύσει στα azulgrana, όταν τελειώσει η σεζόν. Εδώ και πολύ καιρό, ο Robert Fernández, ο τεχνικός γραμματέας του καταλανικού συλλόγου, έχει τον Theo στο στόχαστρο. Επίσης τον αδελφό του, Lucas. Το απροσδόκητο πρόβλημα που συνάντησε ο διοικητικός είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε στο προσκήνιο και προσπέρασε για τον μικρότερο των Hernández, ο οποίος απάντησε θετικά στην προσφορά που του ήρθε απ’το club του Chamartin.

Αυτή η εφημερίδα αποκάλυψε τον Φεβρουάριο το ενδιαφέρον του Florentino Pérez να αρπάξει απ’τον γείτονα έναν απ’τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες του. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έμαθε πολύ σύντομα το σχέδιο, προσπαθώντας να πείσει τον Theo ότι το καλύτερο που μπορούσε να κάνει ήταν να ενταχθεί στην ομάδα του Simeone μετά τον επιτυχημένο δανεισμό του στην Αλαβές, όπου κάνει μια λαμπρή σεζόν υπό τον Mauricio Pellegrino.

Το πρόβλημα είναι ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης στραβομουτσουνιάζει κοιτώντας το μέλλον και βλέποντας τον Theo Hernández ντυμένο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ένα πάρα πολύ σκληρό χτύπημα. Ο σταθμός που ενημερώνει για την στροφή στα γεγονότα, διαβεβαιώνει ότι ο παίκτης είχε πει το «ναι» στη Barcelona, πρόσθετε ότι ο Jordi Alba θα’μπαινε στην επιχείρηση, παίζοντας με τη μορφή δανεικού στο rojiblanco κλαμπ απ’το επόμενο καλοκαίρι. Εν τω μεταξύ, η καθημερινή Marca ενημέρωσε χθες διαφορετικά, αναδεικνύοντας ότι ο blaugrana παίκτης έχει κηρυχθεί αδιαπραγμάτευτος απ’το ίδρυμα που προεδρεύει ο Josep Maria Bartomeu.


Η πραγματικότητα είναι ότι ο Theo Hernández δεσμεύτηκε πριν καιρό με την Ρεάλ Μαδρίτης. Δέχτηκε την προσφορά που του έβαλε στο τραπέζι ο Florentino Pérez. Το ποσό της ρήτρας του παίκτη είναι 24 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο θα πρέπει να καταθέσει το λευκό club όταν έρθει η ώρα. Όταν έλαβε την προσφορά, και παρά το γεγονός ότι έχει θέση στο μελλοντικό ρόστερ του Simeone, αποφάσισε να κάνει μια ριζική στροφή στην καριέρα του. Αν και η Barca τον δελέασε πριν πολύ καιρό, ο παίκτης προτιμά να μείνει στην πρωτεύουσα.

Στις αρχές Απριλίου, ένας ενοχλημένος Simeone μίλησε για το θέμα. «Πριν από λίγες μέρες μίλησα με τον Theo κι εγώ ξέρω τι μου είπε, όπως και θυμάμαι αυτό που του είπα εγώ», δήλωσε ο Αργεντινός προπονητής. «Του εύχομαι το καλύτερο, όπως και στους υπόλοιπους παίκτες της Ατλέτικο», δήλωσε, προσθέτοντας ότι «όταν ξεκινήσει η επόμενη σεζόν, ο σύλλογος θα μου πει ποιους παίκτες έχω κι από εκεί και πέρα θα δουλέψουμε». Ο στρατηγός υπολόγιζε να’χει τον Γάλλο αμυντικό στο πλευρό του, πράγμα που σχεδόν σίγουρα δεν θα συμβεί.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.