News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το σχέδιο Α υποφέρει, το σχέδιο Β διαλύει

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Του Santiago Siguero

Ο Ζιντάν συνεχίζει με την πολιτική των rotations τρεις μέρες πριν την αναμέτρηση με την Atleti στο Champions League


Ο Ζιντάν επέστρεψε στο σχέδιο Α... και η Μαδρίτη υπέφερε και πάλι για να πάρει τη νίκη. Το γκολ του Μαρσέλο έσωσε την πρώτη μονάδα του Zizou, μια ομάδα με τους Kroos, Modric, Κριστιάνο και Μπενζεμά, μεταξύ άλλων. Όπως και στο ντέρμπι πρωταθλήματος εναντίον της Ατλέτικο και στο Clásico, η εικόνα των λευκών ήταν ακανόνιστη. Δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι και να υποτάξουν τη Βαλένθια. Μέχρι που έπρεπε να καταφύγουν σ'ένα νέο γκολ της τελευταίας στιγμής, σήμα κατατεθέν, για να καταβάλουν την αντίσταση μιας Βαλένθια που δεν έπαιζε τίποτα στο Μπερναμπέου.

Η εικόνα που πρόσφερε χθες η Μαδρίτη απέχει πολύ απ'αυτήν που έδειξε η ομάδα την περασμένη Τετάρτη. Μια ομάδα με εννέα νέα πρόσωπα, η δεύτερη μονάδα ή το σχέδιο Β, διέλυσε χωρίς υπερβολικά προβλήματα τη Depor στη Λα Κορούνια. Η εναλλακτική ομάδα κέρδισε, επίσης, σθεναρά τις Eibar και Leganés, αν και είναι αλήθεια ότι υπέφερε για να νικήσει την Σπόρτινγκ στο El Molinón.

Δύο μέρες πριν το ντέρμπι, το ζήτημα είναι να γνωρίζουμε ποια εντεκάδα θα βάλει ο Zizou εναντίον της Ατλέτικο. Ποντάρετε στην ομάδα Α, με τη συμπερίληψη του Isco στον τραυματία Μπέιλ. Στη συνέχεια, στον αγώνα πρωταθλήματος στη Γρανάδα, επιστρέφουν τα rotations.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.