News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το οίδημα στη γάμπα του Bale συνεχίζει και δεν θα μπορέσει να παίξει εναντίον της Bayern

Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Ζιντάν δεν θα πάρει κανένα ρίσκο με τον Ουαλό και υπολογίζει τον Isco ή τον Asensio


Χωρίς τους Μπέιλ Varane και Πέπε, αλλά με την υπόλοιπη ομάδα σε άριστη κατάσταση τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, έτσι αντιμετωπίζει η Ρεάλ Μαδρίτης τη μεγαλύτερη εβδομάδα της σεζόν. Ο Ουαλός δεν θα’ναι στο αγώνα με τη γερμανική ομάδα, ακολουθώντας κατά γράμμα το αξίωμα του Ζιντάν να μην ρισκάρει στο ελάχιστο με κανέναν απ’τους παίκτες του. Στο πλαίσιο αυτό και με το οίδημα να εξακολουθεί ακόμα να υπάρχει στο δεξί υποκνημίδιο του πρώην της Τότεναμ, ο Μπέιλ θα περιμένει υπομονετικά την άφιξη των επόμενων ραντεβού όπως της επόμενης Κυριακής με τη Μπαρτσελόνα, αν και μπορεί ίσως να του’ρθει λίγο νωρίς.

Ο Ζιντάν θέλει τον Bale στο μέγιστο και ξέρει ότι την Τρίτη ότι δεν θα’ναι σε καμία περίπτωση. Δεν θέλει να πάρει αχρείαστα ρίσκα και θα περιμένει τη σειρά με τον Ουαλό. Η εξαιρετική ανταπόκριση απ’το υπόλοιπο ρόστερ, προκαλεί οι απουσίες τέτοιων σημαντικών παικτών να’ναι λιγότερο σημαντικές από ό, τι θεωρείται a priori.

Το πανόραμα έχει αλλάξει τώρα κι αν πριν η απουσία οποιουδήποτε εκ των βασικών της καλής εντεκάδας φόβιζε, τώρα η ιστορία είναι εντελώς διαφορετική και το πρόβλημα είναι να επιλέξει μεταξύ διαφορετικών επιλογών. Asensio, Isco και Lucas Vázquez μάχονται για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα εναντίον της Μπάγερν.

Σήμερα πολλοί θα ζητήσουν την παρουσία του Isco στην εντεκάδα λόγω του τι έκανε στη Χιχόν, αλλά πριν από μέρες αυτές οι ίδιες φωνές απαιτούσαν βασικό τον Asensio. Θα’ναι ο Ζιντάν και τα οι αισθήσεις του και η ανάγνωση του παιχνιδιού εναντίον των Γερμανών που θ’αποφασίσουν. Ο malagueño έχει παίξει μόλις 77 λεπτά σε δύο παιχνίδια απ’τα εννέα παιχνίδια που έχει παίξει η λευκή ομάδα στην κορυφαία ηπειρωτική διοργάνωση.

Στην άμυνα δεν υπάρχει αμφιβολία και θα’ναι, και πάλι, οι Nacho και Sergio Ramos, αυτοί που θα βάλουν κλειδαριά, με τους Carvajal και Μαρσέλο στις πλευρές και με τον Keylor Navas (έχει περάσει δύο μέρες διακοπών στη Βαλένθια, μακριά απ’το άγχος όσο το δυνατόν περισσότερο) στο τέρμα.

Στον ψυχολογικό τομέα, η ομάδα του Ζιντάν συνεχίζει να κερδίζει πόντους. Ξεπέρασε τη δοκιμασία του Μονάχου, μπροστά είναι ο επαναληπτικός και το ματς που μπορεί να σημαίνει την καταδίκη της Liga σε περίπτωση λευκής νίκης. Κι αυτό γιατί το Clásico έρχεται μ’ένα μαξιλαράκι βαθμών κι ευνοϊκών αισθήσεων για την Ρεάλ Μαδρίτης, που της δίνουν ένα περιθώριο στην αποτυχία και μια πιθανή καταδίκη στη νίκη. Δεν υπάρχει καλύτερο δυνατό σενάριο, ενώπιον αυτής που υποτίθεται η μητέρα όλων των εβδομάδων.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

https://www.facebook.com/%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%80%CE%AC%CE%B6%CF%89%CE%BD-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B7%CF%82-813906908747714/

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.