News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ramos, του πρώτου ματς... και του επαναληπτικού;

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Ο στόπερ σκόραρε ήδη στο Camp Nou

Ο αρχηγός θα παίξει απόψε το Clásico νούμερο 32 με επιθυμία να’ναι και πάλι αποφασιστικός


Ο Sergio Ramos απολαμβάνει σαν ένα παιδί αυτή την εβδομάδα. Πρώτα η Μπάγερν και στη συνέχεια η Barça. Επτά μέρες τρέλας που τον κινητοποιούν περισσότερο από κάθε άλλες. Οι φωνές του ακούγονται όλες τις ώρες στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης. Στ’αποδυτήρια του Valdebebas, στο Bernabeu, στη σήραγγα εξόδου, στα ντους, στο γρασίδι, στους κύκλους, στα διπλά, στα δωμάτια... ο Ramos δεν σταματά ν’αγορεύει στους δικούς του για να κλείσει σπουδαία μια σεζόν που είναι καθοδόν, αν δεν στραβώσει, για να’ναι ιστορική.

Το αποψινό παιχνίδι το’χει σημαδεμένο στο ημερολόγιο εδώ και πολύ καιρό. Γι’αυτόν θα’ναι το Clásico νούμερο 32, αλλά η αφθονία δεν τον κάνει να χάνει τον ενθουσιασμό. Αντίθετα, κάθε ματς με τη Μπαρτσελόνα τον παρακινεί περισσότερο. Περισσότερο πάθος, περισσότερα πειράγματα, περισσότερη όρεξη να φέρει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή...

Απόψε, ο Ramos θέλει να ζήσει μια άλλη μεγάλη νύχτα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Στη μνήμη του είναι το γκολ που έβαλε στο πρώτο σκέλος... και θέλει να το επαναλάβει στον επαναληπτικό. Στις 3 Δεκεμβρίου σίγησε το Καμπ Νου με μια κεφαλιά στο 92’ που, τέσσερις μήνες μετά, έχει, αν είναι δυνατόν, ακόμα μεγαλύτερη αξία. Επειδή εκείνο το γκολ του Ramos κάνει τη Μαδρίτη να υποδέχεται σήμερα τη Barcelona με προβάδισμα τριών βαθμών, όχι με ένα. Μισό πρωτάθλημα μπορεί ν’αξίζει εκείνο το γκολ κι άλλο μισό είναι αυτό που θέλει να βάλει ο αρχηγός σήμερα.

Η πιο goleador χρονιά του

Ο Ράμος εμφανίζεται στο Clásico 32 με δέκα γκολ αυτή τη σεζόν, η κορυφαία goleador σεζόν του. Απ’αυτά τα δέκα, επτά ήταν στο πρωτάθλημα... και έξι με το κεφάλι. Ο camero βρίσκεται μαζί με τον Morata στην πρώτη θέση των κεφαλοσφαιριστών του πρωταθλήματος. Ένας εφιάλτης για σχεδόν κάθε άμυνα στο πρωτάθλημα κι επίσης και για της Μπαρτσελόνα, η οποία υποφέρει φέτος ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.