News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πού και πώς να μπει ο Isco;

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Του Delfín Melero

Οι εναλλακτικές του Ζιντάν για να τον συνδυάσει ενάντια στη Μπάγερν


Ο τραυματισμός του Gareth Bale αφήνει μια ελεύθερη θέση. Ο Ζιντάν θα πρέπει να διαπραγματευτεί. Το BBC μένει χωρίς ένα B κι ο Isco, εκτός από μεγάλη έκπληξη, θα ενώσει τα γράμματα της Ρεάλ Μαδρίτης στην δεύτερη ιστορία εναντίον της Μπάγερν. Η απουσία του Ουαλού ανοίγει τις πόρτες της εντεκάδας για την ιδιοφυΐα του Arroyo de la Miel, η οποία του ρίχνει πόρτες εδώ και καιρό. Στην Gijón, την φορτώθηκε απευθείας. Υπάρχουν πολλές και καλές επιλογές (Asensio, Lucas, Kovacic ή James), αλλά αυτός είναι που φαίνεται ο πρώτος στην λίστα.

Χωρίς τον Μπέιλ, η Μαδρίτη θα’ναι πιο ισορροπημένη με τον Isco, ο οποίος είναι έτοιμος για όλα. Ο Ζιντάν θα κάνει χώρο για τον malagueño, αλλά μένει να μάθουμε το πώς. Τα κομμάτια του παζλ δεν τίθενται μόνα. Πρέπει να τα βάλεις στην θέση τους έτσι ώστε να λειτουργούν όλα.

Φυσικά ο Isco μπορεί να κάνει τον Μπέιλ, αν και δεν είναι το ίδιο είδος ποδοσφαιριστή. Θα’ταν το σχέδιο που θ’άλλαζε λιγότερο αυτό του Μονάχου με τον Ουαλό στο γήπεδο. Πιο φυσιολογικό ωστόσο, είναι ο Ζιντάν να κάνει αλλαγές κι ο Isco να ενσωματωθεί στο μηχανοστάσιο σχηματίζοντας ένα 4-4-2, είτε αν εμφανίζεται περισσότερο στην πλευρά είτε ακριβώς πίσω απ’τους επιθετικούς.

4-4-2 σε ρόμβο


Είναι η πιο φυσιολογική εναλλακτική κι αυτή που θα προσαρμόζονταν καλύτερα στις μαγικές ιδιότητες του Isco. Ο Malagueño θα’παιζε στη θέση του, πίσω απ’τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπενζεμά για να τους ταΐζει. Μπροστά απ’τους Kroos και Modric, ο Isco θα’ταν ο τέταρτος άνθρωπος σε μια μεσαία γραμμή στην οποία πρέπει να σφυρηλατηθεί το ματς και το υπόλοιπο του γύρου. Περισσότερη ελευθερία για τον Malagueño, περισσότερος χρόνος για να σκεφτεί κόλπα που θα αιφνιδιάσουν τους Γερμανούς.

4-4-2 σε γραμμή


Ο Isco, μέλος στην γραμμή ενός ομοιόμορφου μηχανοστασίου. Η Μαδρίτη θα σχημάτιζε ένα κέντρο με τέσσερις παίκτες στη γραμμή. Θα’ταν το πιο ισορροπημένο σύστημα, αυτό που θα έβαζε τα περισσότερα εμπόδια στο ποδόσφαιρο της επίθεσης της Μπάγερν. Ο Isco θα’ταν ενεργό μέρος της δουλειάς χωρίς τη μπάλα, που φαίνεται ζωτικής σημασίας για τις πλευρές, όπου η ομάδα του Αντσελότι βρίσκει τον δρόμο με τους Ρόμπεν, Ριμπερί και τους μπακ, που ντουμπλάρουν μέχρι την τελική γραμμή. Το 22, κλειδί για την αποφυγή της αντίπαλης ανωτερότητας, κατ 'αρχήν, απ’την δεξιά πλευρά της βαυαρικής επίθεσης. Δεν θα’ταν κάτι καινούργιο για τον Isco, που ήξερε να συνδυαστεί σ’αυτή τη γραμμή ακριβώς με τον Αντσελότι στην πρώτη του σεζόν στη Μαδρίτη.

4-3-3


Ο Ζιντάν θ’άλλαζε τα πρόσωπα, αλλά δεν θα τα κινούσε. Ο Isco στον Bale και στην ίδια θέση. Θα έμενε η επιλογή της διατήρησης αυτού του 4-3-3 στην επίθεση, η δεξιά για τον Alarcón, κι ότι στην άμυνα ο Isco το μεταμορφώνει σ’εκείνο το πιο επίσημο 4-4-2. Απ’τον Zizou θα εξαρτηθεί το πώς θα σχεδιάσει τον επαναληπτικό.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.