News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Vallejo τραυματίζεται και θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Του Sergio Santos Chozas

Ο στόπερ της Άιντραχτ, δανεικός απ’τη Μαδρίτη, υπέστη σε μερική ρήξη του ημιμεμβρανώδους τένοντα, κοντά στο γόνατο. Θα ταξιδέψει στην Μαδρίτη.


Ο Jesús Vallejo θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο στόπερ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όπου παίζει δανεικός απ'την Ρεάλ Μαδρίτης, έχει υποστεί μια μερική ρήξη του ημιμεμβρανώδους τένοντα, που αποτελεί μέρος του ιγνυακού τένοντα στο ύψος του γονάτου. Ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας είναι έξι εβδομάδες, οπότε δεν θα παίξει και πάλι στη Γερμανία. Ο στόπερ θα ταξιδέψει μέσα στις επόμενες ώρες στη Μαδρίτη, όπου θα αντιμετωπιστεί απ'τους γιατρούς του λευκού club. Κατ 'αρχήν, όντας μια μερική ρήξη, θα αποφύγει τη χειρουργική επέμβαση, αλλά η τελική απόφαση δεν θα ληφθεί μέχρι να γίνουν περισσότερες εξετάσεις στην ισπανική πρωτεύουσα.

Η αναποδιά έρχεται στη χειρότερη δυνατή στιγμή, καθώς η Άιντραχτ εισέρχεται στην αποφασιστική φάση της σεζόν (μεταξύ άλλων είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου και εξακολουθεί να έχει πιθανότητες για να μπει στις ευρωπαϊκέ θέσεις της Bundesliga). Ο aragonés, είναι σοβαρά αμφίβολος για το Euro Κ 21 που θα διεξαχθεί στην Πολωνία απ’τις 16 έως τις 30 Ιουνίου. Οι προθεσμίες είναι πολύ οριακές και, σε περίπτωση που ανακτήσει έγκαιρα, θα’φτανε χωρίς αγωνιστικό ρυθμό, έτσι ώστε είναι λίγο πιθανό να τον υπολογίζει ο Celades.

Είναι στα σχέδια της Μαδρίτης 17-18

Η Μαδρίτη είχε αποφασίσει ότι ο Vallejo θ’αποτελέσει μέρος του ρόστερ στη σεζόν 2017-18 και, κατ 'αρχήν, ο τραυματισμός  δεν θα'πρεπε να επηρεάσει την κατάσταση αυτή, αν κι όλα θα εξαρτηθούν απ'το πώς θα'ναι η ανάκτησή του. Ο στόπερ είχε υποφέρει ήδη ένα άλλον τραυματισμό τον Φεβρουάριο. Μια ρήξη στις ίνες απ'την οποία ανάρρωσε στο Valdebebas. Αυτή τη φορά θα αναρρώσει επίσης στις εγκαταστάσεις της Μαδρίτης, αν κι ο τραυματισμός είναι πιο σοβαρός.

Ο Vallejo κλείνει έτσι την πρώτη σεζόν σε πρώτη κατηγορία, όπου έχει καθιερωθεί ως μια απ'τις μεγαλύτερες υποσχέσεις της Μαδρίτης. Έχει παίξει 2.147 λεπτά στην Άιντραχτ εξαπλωμένα σε 25 παιχνίδια κι έχει μετατραπεί σε μία απ'τις αισθήσεις της Bundesliga. Ο Ζιντάν θα τον υπολογίσει στην προετοιμασία και, εάν η φόρμα του μετά απ'αυτόν τον τραυματισμό είναι η βέλτιστη, θα τον διατηρήσει στο σχέδιο και θα αποτελέσει μέρος της πρώτης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης στην σεζόν 2017-18.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.