News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μια επανεπικύρωση για τον Keylor Navas και τον Ter Stegen

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Του Lorenzo Lara

Ο Γερμανός τερματοφύλακας κάνει το ντεμπούτο του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου


Οι εκκρεμότητες των Ρεάλ Μαδρίτης και Barcelona εξακολουθούν να’ναι χωρίς αμφιβολία στο τέρμα. Και οι δύο ομάδες έχουν δεχτεί περισσότερα γκολ απ’το αναμενόμενο και τόσο ο Keylor Navas όσο κι ο Ter Stegen έχουν επικριθεί γι’αυτό το λόγο.

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει 12 συνεχόμενα παιχνίδια που δέχεται γκολ. Φέτος έχει δεχτεί 39 γκολ και κράτησε ανέπαφη την εστία του μόνο στα τέσσερα απ’τα παιχνίδια που έπαιξε, όλα στο πρωτάθλημα, κανένα στο Τσάμπιονς Λινγκ.

Ο Ter Stegen κάνει αύριο το ντεμπούτο του στο Santiago Bernabeu. Οι αριθμοί του δεν είναι λαμπεροί. Ο Γερμανός τερματοφύλακας έχει δεχτεί 40 γκολ τη φετινή σεζόν, ένα περισσότερο απ’τον Keylor. 26 στη Liga και 12 στο Champions League. Βέβαια, σε αντίθεση με τον Κοσταρικανό, ο azulgrana έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του 15 φορές. Η απόδοσή του έχει πάει απ’τα πολλά στα λίγα. Στα τελευταία 10 παιχνίδια έχει δεχτεί 14 γκολ.


Η δυναμική σκοραρίσματος που δείχνουν οι δύο ομάδες και η ευθραυστότητα στην άμυνα προμηνύουν ένα Clásico με γκολ.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.