News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Messi έχει τρέξει περισσότερα χιλιόμετρα ανά 90 λεπτά μόνο απ’τους τερματοφύλακες

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Του Lorenzo Lara

Ο Luis Suarez είναι ο παίκτης του Clásico που έπαιξε τα περισσότερα λεπτά


Το Clásico έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή της σεζόν. Απ’το αποτέλεσμα του Santiago Bernabeu εξαρτάται αν θα συνεχίσει να υπάρχει πρωτάθλημα ή θ’αποφασιστεί υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ψυχολογική κατάσταση και η φόρμα με την οποία φτάνουν Ρεάλ Μαδρίτης και Barcelona είναι πολύ διαφορετικές. Σ’αυτό συμβάλλει η συσσωρευμένη κούραση που κουβαλάνε οι ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν δύο έννοιες που μπορούν να βοηθήσουν να κατανοήσουμε πώς έρχεται κάθε ομάδα σ’αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση. Τα συσσωρευμένα λεπτά και τα χιλιόμετρα.

Από αυτή την άποψη είναι εντυπωσιακό να βλέπουμε πώς ο Leo Messi εμφανίζεται ως ο παίκτης που έχει κατά μέσο όρο τα λιγότερο χιλιόμετρα ανά 90 λεπτά. Έχει τρέξει περισσότερο μόνο απ’τους τέσσερις τερματοφύλακες και τον Mariano. Μαζί με τον Αργεντινό είναι οι Mathieu και Luis Suarez. Στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι επίσης το κύριο αστέρι της, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο βασικός ποδοσφαιριστής του γηπέδου που τρέχει τα λιγότερα μέτρα σε Liga και Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα λεπτά είναι μια άλλη ιστορία. Ο Ζινεντίν Ζιντάν πόνταρε στο να τα διανείμει όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να’χει όλους τους παίκτες του φρέσκους για την τελική ευθεία της σεζόν. Στη Barcelona, η κατανομή υπήρξε λιγότερο αλληλέγγυα.


Από όλους τους παίκτες που θα συμμετάσχουν σ’αυτό το Clásico οι τέσσερις που κουβαλάνε τα περισσότερα είναι της Barcelona. Το MSN, με τον Luis Suarez επικεφαλής, προηγείται κατά πολύ των υπόλοιπων συμπαικτών του.

Στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά είναι ο Toni Kroos. Ωστόσο, ο Γερμανός έχει 413 λιγότερα απ’τον Luis Suarez, δηλαδή, τέσσερα πλήρη παιχνίδια. Συνολικά, οκτώ παίκτες της Μπαρτσελόνα έχουν πάνω από 3.000 λεπτά έναντι έξι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.