News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης μελετά το να συνεχίσει ο Vallejo ακόμα ένα χρόνο στη Γερμανία

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Marcos Llorente ξέρει ήδη ότι επιστρέφει στην πρώτη ομάδα


Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει ακόμα στη μάχη για τη Liga και το Champions League, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το μέλλον φρενάρει εν αναμονή του τι θα πει ο ανταγωνισμός. Αν πριν από εβδομάδες κανείς στο λευκό club δεν αμφέβαλε για την ενσωμάτωση των Jesús Vallejo και Marcos Llorente, ο ερχομός του στόπερ τώρα αμφισβητείται, αλλά όχι και του μέσου, ο οποίος γνωρίζει ήδη ότι το άμεσο μέλλον του περνά απ’τον τελικό του Κυπέλλου, του Euro Κ 21 κι απ’την επιστροφή του στην λευκή ομάδα.

Στην περίπτωση του αμυντικού, κάποιες φωνές δείχνουν ότι ίσως το καλύτερο για την εκπαίδευση του θα’ταν να συνεχίσει άλλη μια χρονιά στο γερμανικό ποδόσφαιρο, είτε στην ομάδα του, την Άιντραχτ Φρανκφούρτης είτε στην VfL Wolfsburg, ομάδα που έχει υποβάλει ήδη αίτηση για τον δανεισμό του ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η εμπιστοσύνη στον παίκτη απ’το λευκό club παραμένει άθικτη κι αναζητείται το καλύτερο για την ανάπτυξη όλου του δυναμικού του. Παρά τους δύο τραυματισμούς που υπέστη, απ’την ευγενή περιοχή του Μπερναμπέου δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι αργά ή γρήγορα ο Vallejo θα γίνει παίκτης της πρώτης λευκής ομάδας.

Τις τελευταίες μέρες, ο στόπερ έχει βρεθεί στο Valdebebas προκειμένου ν’ακούσει τις ιατρικές συμβουλές των λευκών γιατρών μπροστά στον τραυματισμό που υπέστη (ρήξη του προσαγωγού) και που θέτει σε κίνδυνο την παρουσία του στον τελικό Κυπέλλου και στην τελική φάση του Euro Κ 21.

Στην Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθούν να περιμένουν την απόφαση που θα πάρει ο Pepe. Ο σύλλογος δεν έχει αλλάξει το έτος συμβολαίου που προσφέρει στον Πορτογάλο, ο οποίος δεν έχει ακόμα ανακοινώσει στους ηγέτες της οντότητας την τελική του απόφαση. Επιπλέον, απ’το Bernabeu σκέφτονται ότι δεν έχει συγκεκριμένη προσφορά ακόμα ή τουλάχιστον υπό τους όρους που ψάχνει.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.