News Update :

powered by Agones.gr - livescore

H Barca συνεχίζει με το όλα ή τίποτα για τον Neymar

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Του Ramiro Aldunate

Θεωρεί ότι η γραπτή δήλωση του TAD σήμερα το πρωί στερείται νομικής εγκυρότητας


Η Barcelona συνεχίζει με την πρόθεσή της να βάλει τον Neymar στο Clásico, ή τουλάχιστον με την ερμηνεία της ότι ο Βραζιλιάνος είναι επιλέξιμος. Απ’την καταλανική ομάδα υποβαθμίζουν την γραπτή δήλωση του TAD σήμερα το πρωί, καθώς θεωρούν ότι δεν έχει νομική ισχύ. Η άποψη της οντότητας είναι ότι ο πρόεδρος του TAD δεν μπορεί να εκδώσει ψηφίσματα σχετικά με αρχεία.

Συνεχίζοντας τη γραμμή δράσης της Barça που εξηγήθηκε στη Marca, ο σύλλογος θεωρεί ότι ο Neymar έχει ήδη την προσωρινή αναστολή καθώς, απ’την ερμηνεία της των κανόνων, απ’την ίδια στιγμή που κατέθεσαν την προσφυγή τους χθες, η διοικητική διαδικασία παραμένει ανοιχτή, έτσι ώστε κατανοούν ότι η εκτέλεση της ποινής παύει να’ναι άμεση.

Η γραπτή δήλωση του TAD σήμερα το πρωί επισήμανε το αντίθετο, αλλά η Barça δεν την εκλαμβάνει ως τίποτε άλλο παρά μια ερμηνεία του νόμου κι όχι ως μια απόφαση του Δικαστηρίου.

Σ’αυτήν την περίπτωση, η Barça θεωρεί ότι μπορεί να παρατάξει τον Neymar στο Clásico. Άλλο πράγμα είναι τι θα κάνει τελικά, γιατί κινδυνεύει να χάσει τον αγώνα λόγω λανθασμένης εντεκάδας.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.