News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η άποψη του Συνταγματάρχη για το Deportivo Real 2-6

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Φέρεντς τι έγινε στο Ριαθόρ;

-Ο Πέρεθ ανέβασε 30 πίεση και τον πήγανε εντατική

Γιατί;;;

Γιατί, παλίκαρε η εντεκάδα ήταν αυτή:

Casilla, Danilo, Varane, Nacho, Marcelo, Kovacic, James, Isco, Lucas, Asensio και Morata.

Και οι αλλαγές ήταν αυτές:

Tejero στον Varane, Casemiro στον Isco και Mariano στον Asensio



Και πως πήγανε Φέρεντς;

Πως πήγανε; Για να δούμε:

Casilla: αυτόν τον καριόλη, τον ζηλεύουν όλοι οι madridistas που έζησε τέτοια παράσταση μέσα απ’το χόρτο. Πρώτη θέση στους ACDC χωρίς να πληρώσει εισιτήριο.

Danilo: ο κακομοίρης παρασύρθηκε απ’τον ρυθμό, και θυμήθηκε τον παίκτη που ήταν στην Πόρτο. Η σωστή συνταγή στην εντεκάδα κάνει θαύματα.

Marcelo: ο αφάνας κουβαλούσε μεγάλο νταλκά σήμερα. Αλλά ήπιε μέχρι να σκάσει και πήγαν κάτω τα φαρμάκια. Το διασκέδασε με την ψυχή του. Μέχρι και μια ασίστ έδωσε.

Varane, Nacho: αυτοί οι δυο ξεπέρασαν και τον Marcelo. Ήπιανε μέχρι τόσο που φτάσανε να γίνουν ντίρλα και να επιτρέψουν και 2 γκολ στον αντίπαλο.

Kovacic: αυτός παλικάρι μου όργωσε όλο το γήπεδο. Φαλακρό το άφησε.

Isco: αυτός παλικάρι έσπειρε με άστρα το οργωμένο γήπεδο. Μια ασίστ, ένα γκολ, ατόφια εξωτική μαγεία απ’την Ανδαλουσία.

James: αυτός φίλε είναι μεγάλος αλήτης. Μοίρασε στους ακροατές της συναυλίας απ’το καλό το πράμα και τους έφτιαξε. 2 γκολ σε καθοριστικά σημεία.

Lucas: αυτό το σιγανό ποταμάκι ντύθηκε σενιέ πενιέ, με τη φράντζα του την ωραία, την χωρίστρα του, την καθωσπρέπει παρουσία του και βγήκε στην πίστα. Οι castizos (καθωσπρέπει) Μαδριλένοι κάνουνε ουρές και τους τρέχουνε τα σάλια. Τον θέλουν για γαμπρό τους. 2 ασίστ κι ένα γκολ για τον κύριο απ’την cantera.

Asensio: αυτός αγόρι μου είναι για μεγάλα πράγματα. Για πολύ μεγάλα. Τόσο, που σήμερα έκανε στην άκρη, κι άφησε να ξεχαρμανιάσουν οι υπόλοιποι.

Morata: αυτός παιχταρά μου, πέρασε δεύτερος στην κορνίζα του μαγαζιού. Αλλά το αφεντικό δεν το πάει, γιατί είναι παιδί της φτωχολογιάς και θα τον κλείσει πάλι στα καμαρίνια. 18 γκολ συνολικά (1 σήμερα και 1 ασίστ), δεύτερος σκόρερ της ομάδας, αλλά η μοίρα του είναι ο πάγκος.

Casemiro: το παιδί μπήκε να βολτάρει, αλλά είπε να τραβήξει κι ένα ξερό για την πλάκα του. Χαλαρός και άνετος.

Mariano: αυτός ήταν ηφαίστειο, μόνο έτσι ξέρει να παίζει. Σέρβιρε στον από πάνω το ξερό.

Tejero: αυτός μπήκε στο τέλος, για να δείξει τι μαθαίνουνε τα παιδάκια στην cantera. Όταν το ματς είναι στο 90, με το σκορ στο 6-2, βάζουμε το κεφάλι μας στις τάπες του αντιπάλου, για να μας το γδάρει διεκδικώντας μια μπάλα. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΜΑΔΙΡΤΗ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΑ. Αλλά ο Φλορεντίνο βλέπει τέτοια πράγματα και δεν κλείνει μάτι όλη νύχτα. Ειδικά αν κρίνω απ΄τα μούτρα του εκπρόσωπου:

Αμάν τι πάθαμε Εμίλ μου, πως θα του το πούμε τώρα...


Ε εντάξει ρε Φέρεντς δεν μπορεί, κάτι θα’κανε και η διαιτησία, θα το’βαλε κι αυτή το χεράκι της.

Αν το’βαλε λέει; Από ένα καθαρό γκολ ακύρωσε για τη Μαδρίτη σε κάθε ημίχρονο.

Πω πω Φέρεντς τι ομαδάρα είναι αυτή;;;; Φαντάζομαι πόσες σερί νίκες θα μετράει!!!

Μπα μην φανταστείς, στο προηγούμενο έχασε 2-3 απ’τη Μπάρτσα.

Σοβαρά;;; πως έγινε αυτό;;;

Να μώρε, ο Φλορεντίνο δεν τους πάει αυτούς τους επιθετικούς που παίξανε σήμερα, ακούει Ασένσιο, Ίσκο, Μοράτα κλπ. και βγάζει σπυριά. Έβαλε τους δικούς του τους παιχταράδες, τα όμορφα τα παιδιά τα αψηλά, απ’την αψηλή την καταγωγή, αλλά κάτι πήγε στραβά. Πρώτη φορά ήταν που το ξαναπαθαίνανε. Και μετά το σημερινό, ποιος ξέρει σε τι κατάσταση είναι. Κι αυτοί κι ο Φλορεντίνο…

Τέτοιες νύχτες είναι χαρμολύπης. Χαράς για το τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα. Και λύπης για το ότι δεν το κάνει. Δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις. Πας στο κρεβάτι σου να κοιμηθείς, κι εύχεσαι να ονειρευθείς, αυτό που έχεις και δεν μπορείς να ζήσεις και να απολαύσεις.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.