News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η ανανέωση του Isco καταδικάζει τον James

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Ο Κολομβιανός είναι με το ενάμιση πόδι έξω απ’το club

Του José Luis Calderón

Η συμφωνία ανανέωσης του Isco αφήνει ένα «θύμα»: James Rodríguez. Η παραμονή του Malagueño και η κατάσταση άθικτου του Asensio καταδικάζει τον Κολομβιανό να’ναι αυτός που θα φύγει το επόμενο καλοκαίρι.

Εδώ και καιρό η Μαδρίτη έχει ξεκάθαρο ότι η συνύπαρξη αυτών των τριών παικτών ήταν αδύνατη για μία ακόμη σεζόν, ήταν ζήτημα επιλογής του ποιος θα’φευγε. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η κατάσταση έχει κάνει πολλές στροφές, αλλά τώρα όλα δείχνουν ότι είναι ο Κολομβιανός αυτός ο οποίος είναι με το ενάμιση πόδι έξω απ’την ομάδα.

Isco και Asensio έχουν κερδίσει το παιχνίδι απ’το λευκό 10. Ο malagueño θα σφραγίσει την παραμονή του στη Μαδρίτη και το λευκό 20 είναι τώρα άθικτο στο καθεστώς του ως κόσμημα του μέλλοντος μ’ένα παρόν στο οποίο έχει ήδη έναν σημαντικό ρόλο. Μπορούν να μείνουν μόνο δύο και φαίνεται ότι ο James είναι αυτός που έχει σήμερα όλες τις πιθανότητες να φύγει.


Ομοίως, η συνέχεια του Isco επιβραδύνει επίσης κατά κάποιο τρόπο την άφιξη του Hazard, ενός απ’τους στόχους που είχε η Μαδρίτη για να ενισχύσει την λευκή επίθεση, σε περίπτωση που έφευγαν οι Isco και James. Η νέα κατάσταση εμποδίζει την άφιξη του αστέρα της Τσέλσι, επειδή η θέση μένει καλά καλυμμένη με τους Isco και Asensio.

Η έκρηξη του Asensio υπήρξε θεμελιώδης κατά την επανεξέταση των ενισχύσεων ενόψει της επόμενης σεζόν. Το ότι θα’φευγε ο Isco ή ο James ήταν σαφές, αλλά αυτό που δεν αναμένονταν είναι η επιβεβαίωση του λευκού 20 ως ένας θεμελιώδης παίκτης για τον Zizou και μ’ένα υπέροχο μέλλον που απειλεί τον ίδιο τον Μπέιλ.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.