News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έτρεξε ποτέ περισσότερο από ό, τι στο Riazor

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Tης Patricia Terroba

Η «δεύτερη μονάδα» έτρεξε ενάντια στη Depor σε 114 χιλιομέτρων, τα ίδια με το Butarque

Η «Ρεάλ Μαδρίτης Β» έκανε στο Riazor ένα τέλειο ματς. Διέλυσε τη Ντεπορτίβο, ξεπέρασε τον πρώτο της τελικό στο δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κι εκμεταλλεύτηκε αυτές τις «μικρές ευκαιρίες» που της δίνει κατά καιρούς ο Ζιντάν, όπως δήλωσε ο James μετά την αναμέτρηση.

Κι αυτό γιατί οι αριθμοί σ'αυτή την περίπτωση δεν ψεύδονται. Η προσπάθεια της δεύτερης μονάδας του Zizou ήταν ολική. Isco, James, Asensio, Lucas... τα έδωσαν όλα στο γήπεδο. Σε τέτοιο βαθμό που έφτασαν αυτό που μέχρι την Τετάρτη ήταν το ρεκόρ των διανυθέντων χιλιομέτρων απ'την λευκή ομάδα: 114. Μια απόσταση που είχαν διανύσει ήδη στο Butarque, σ'ένα άλλο απ'τα παιχνίδια αυτής της σεζόν που σημαδεύτηκε απ'τα rotations. Ενάντια στην Leganés έπαιξαν επίσης οι Marco, Morata, Lucas, James, Kovacic, Danilo, Nacho και Μαρσέλο. Οκτώ απ'τους έντεκα που βγήκαν εξ αρχής στο γήπεδο του Riazor στο σπίτι.

Λοιπόν,  ενάντια στη Ντεπορτίβο δεν κατάφεραν μόνο να ισοφαρίσουν το ρεκόρ τους. Ξεπέρασαν επιπλέον για τρίτη φορά φέτος έναν αντίπαλο σε διανυθείσα απόσταση. Κι αυτό γιατί οι gallegos έτρεξαν 112 χιλιόμετρα, δύο λιγότερα απ'τους λευκούς. Οι παίκτες του Ζιντάν το είχαν κάνει ήδη πριν  εναντίον της Θέλτα στο Μπερναμπέου, όταν έτρεξαν 108 χιλιόμετρα έναντι 107 του αντιπάλου. Και νικήσαν σ'αυτή την πτυχή, επίσης, την Eibar στο Ipurua, με 105 χιλιόμετρα έναντι 104 των Βάσκων. Και σε κανένα απ'τα δύο παιχνίδια δεν έπαιξε η καλή εντεκάδα του Ζιντάν.

Με αυτό το νέο κατόρθωμα στο Riazor, αυτό του να φτάσουν τα 114 χιλιόμετρα σ'ένα παιχνίδι, πέτυχαν επίσης ένα άλλο ρεκόρ αυτή την σεζόν: το να ξεπεράσουν για πρώτη φορά έναν αντίπαλο στον υπολογισμό των δύο αγώνων. Μεταξύ της αναμέτρησης του πρώτου γύρου και του δεύτερου, οι λευκοί έχουν τρέξει 214 χιλιόμετρα, ενώ οι gallegos έχουν κάνει μόνο 212.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.