News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Barcelona αποφασίζει να μην καλέσει τον Neymar

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Του Luis F. Rojo

Δεν θα παίξει το Clásico «λόγω νομικής αβεβαιότητας ελλείψει ανακοίνωσης του TAD»

«Ενώπιον της νομικής ανασφάλειας που συνεπάγεται η απουσία δήλωσης του TAD 12 ώρες πριν το παιχνίδι και για να στραφεί όλη η προσοχή στο άθλημα, ο σύλλογος αποφάσισε να μην καλέσει τον Neymar». Έτσι ξεκινά η δήλωση που εξέδωσε η Μπαρτσελόνα σήμερα το πρωί. Ως εκ τούτου ο Neymar μένει στο σπίτι. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος έπρεπε να εκτίσει μια ποινή μετά την αποβολή του εναντίον της Μάλαγα, δεν είναι τελικά στην αποστολή της Barcelona και δεν θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη για να παίξει στο Clásico σήμερα το απόγευμα.

«Η Barcelona δείχνει την έκπληξή της ενώπιον του τεράστιου νομικού κενού που συνεπάγεται η άρνηση του TAD να ασκήσει τα δικαστικά του καθήκοντα, γεγονός που βλάπτει άμεσα τόσο τα δύο σωματεία, όσο τον ίδιο το διαγωνισμό», συνεχίζει η δήλωση της καταλανικής ομάδας.

Κατ 'αρχήν, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η Barça θεωρούσε ότι ο Βραζιλιάνος ήταν σε θέση να παίξει στο Μπερναμπέου, παρά την εις βάρος του ποινή. Οι Καταλανοί έκαναν μια ερμηνεία του νόμου και, παρά την προειδοποίηση του TAD με επιστολή, θεωρούσαν ότι ο Neymar θα μπορούσε να παίξει ενάντια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το πρωί, ο σύλλογος άλλαξε τελικά την άποψή του.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.