News Update :

powered by Agones.gr - livescore

1,5 εκατομμύριο το πριμ για το νταμπλ

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Οι αρχηγοί θα συμφωνήσουν με τον Florentino Pérez το πριμ σε περίπτωση κατάκτησης Liga και Champions League

Την περασμένη σεζόν το νούμερο έφτασε τα 700.000 ευρώ κατά κεφαλήν για την κατάκτηση του ενδέκατου


Το ρόστερ της Μαδρίτης ποντάρει πολύ δυνατά για το νταμπλ. Έχει λόγους γι 'αυτό. Οι παίκτες του Ζιντάν βλέπουν ότι έχουν κοντά το ενδεχόμενο να σπάσουν ένα φράγμα που διαρκεί απ’το 1958 και δεν είναι άλλο απ’το να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Το βλέπουν κοντά και αισθάνονται με δυνατότητες και για το λόγο αυτό είναι κοντά στο να κλείσουν μια συμφωνία για τα πριμ, για την κατάκτηση των δύο τίτλων, ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Το ρόστερ, σ’αυτό το συνολικό πριμ, περιλαμβάνει επίσης το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στη Γιοκοχάμα και μιλάει πάντα για τρεμπλ όταν αναφέρει αυτό που μπορεί να επιτύχει αυτή τη σεζόν.

Την περασμένη σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης κατέβαλε 32 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους στο ρόστερ και στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης λευκής ομάδας, πράγμα που σήμαινε ένα πριμ των 700.000 ευρώ για την κατάκτηση του Μιλάνου, συν 100.000 ευρώ που άξιζε η νίκη στο Camp Nou, που υποσχέθηκε ως κίνητρο πριν απ’τη αναμέτρηση ο λευκός πρόεδρος.

Αυτή τη φορά το στοίχημα έχει διπλασιαστεί ενώπιον της δυνατότητας της ιστορικής επιτυχίας που θα σήμαινε η διπλή κατάκτηση, η οποία έρχεται επίσης με το κίνητρο ότι καμία άλλη ομάδα δεν έχει κάνει ριπίτ στο Champions League.

Ο σύλλογος κάνει πάντα προβλέψεις στον προϋπολογισμό ενώπιον των πιθανών θριάμβων της πρώτης ομάδας. Συγκεκριμένα απ’τη σεζόν 2014-2015 στην περασμένη, η καταβολή των μισθών και των πριμ στους παίκτες της πρώτης ομάδας αυξήθηκε κατά 37 εκατομμύρια, τα περισσότερα εξ αυτών για τη νίκη στο Μιλάνο, δηλαδή, 32 εκατομμύρια.

Στις επόμενες ημέρες θα κλείσει η συμφωνία σε μια συνάντηση που αναμένεται μεταξύ των αρχηγών, με επικεφαλής τον Ramos, με τον Florentino Pérez και τον José Ángel Sánchez, εταιρικό διευθυντή του συλλόγου. Η συμφωνία είναι κοντά στο να συμβεί κι απ’το Bernabeu είναι στην ευχάριστη θέση να μπορούν να καταβάλουν αυτό το ποσό στην περίπτωση της αθλητικής επιτυχίας. Να θυμάστε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε 80 εκατομμύρια για την κατάκτηση του Champions League, του ενδέκατου της ιστορίας της.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.