News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Τώρα έρχεται το πιο δύσκολο και κάθε βαθμός είναι πολύ σημαντικός"

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

«Το πρωτάθλημα είναι ένα τεράστιο κίνητρο, είναι η καθημερινότητά μας»

«Θα προσπαθούμε να κάνουμε το μέγιστο στο σπίτι μας για να κερδίζουμε πάντα τα παιχνίδια», πρόσθεσε.


Ο Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου της Ciudad Real Madrid την παραμονή του αγώνα κατά της Μπέτις (Κυριακή, 21.45). Ο τεχνικός ανέλυσε την αναμέτρηση με το Ανδαλουσιανό σύνολο και τη σημασία του Bernabeu: "Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το μέγιστο για να κερδίσουμε τα εντός έδρας παιχνίδια μας και να μην χάσουμε. Μέχρι στιγμής το έχουμε επιτύχει και πρέπει να σκεφτούμε να συνεχίσουμε σ’αυτή τη γραμμή και να συνεχίσουμε κάνουμε τα πράγματα καλά. Θα προσπαθούμε πάντα να κερδίζουμε τα παιχνίδια ή τουλάχιστον να μην χάνουμε".

"Δεν είναι άσχημη η σεζόν που κάνουμε. Μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα και να παίξουμε καλύτερα, αλλά δεν είναι άσχημο αυτό που έχουμε κάνει. Τώρα έρχεται το πιο περίπλοκο και σημαντικό. Απομένει λίγο και κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Αυτό που θα κάνουμε από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν είναι πολύ σημαντικό. Αυτό που έχουμε κάνει μέχρι τώρα ήταν αρκετά καλό. Σε γενικές γραμμές είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, αλλά απομένουν τρεις μήνες της σεζόν κι απομένει το πιο δύσκολο ".

Η μάχη για τη Liga

"Πάει πολύς καιρός που κερδίσαμε τη Liga, πέντε ή έξι χρόνια πριν. Είναι ένα τεράστιο κίνητρο. Δεν μπορούμε να παίζουμε κάθε τρεις μέρες με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια ένταση κι αποφασιστικότητα. Είναι φυσιολογικό. Έχουμε κίνητρο και για τα δύο, Τσάμπιονς Λιγκ και Liga. Φέτος θέλουμε να πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα. Ο κόσμος μπορεί να σκέφτεται ότι δεν δίνουμε τόση σημασία στο πρωτάθλημα, αλλά στο εσωτερικό δεν είναι έτσι. Είναι η καθημερινότητά μας".

Το χτύπημα του Morata στην προπόνηση

"Θα’ναι στην αποστολή. Είναι ένα χτύπημα και δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα’ναι μαζί μας".

Η ανατροπή της Barcelona κι αν έφταιξε περισσότερο η Παρί ή η διαιτησία

«Είναι η ίδια ομάδα όπως και πριν, δεν θ’αλλάξει τίποτα. Δεν πρόκειται να σου πω το ποσοστό για τίποτα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το ματς μας και δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για το τι συνέβη τις προάλλες».

Rotations

"Όλοι οι παίκτες είναι πεινασμένοι. Αύριο είναι ένα παιχνίδι που παίζει εξίσου κάποιος ποδοσφαιριστής που παίζει λιγότερο, αλλά αυτό που θέλω είναι να’χουμε έτοιμο όλο το ρόστερ. Κάνω την ομάδα που πιστεύω κατάλληλη για κάθε ματς. Το καλύτερο για μένα είναι να τους έχω όλους έτοιμους".

Το σύστημα και το BBC

"Σε πολλά παιχνίδια έχουμε παίξει καλά με τους τρεις μπροστινούς. Τον τελευταίο καιρό είναι αυτό που λέτε εσείς. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι στην Eibar. Ίσως συμφωνώ ότι με το 4-4-2 έχουμε περισσότερη ισορροπία. Ως προπονητής δεν σκέφτομαι αυτά τα πράγματα. Σκέφτομαι ότι μπορούμε να παίξουμε με διαφορετικούς τρόπους και να τα πάμε καλά. Μπορούμε ν’αλλάξουμε το σύστημα, αλλά το σημαντικό είναι η στάση".

Πρόκειται να βάλεις έναν εκ των τριών μπροστινών στο κέντρο;

"Ναι, μπορεί να γίνει, αλλά αν έχω τους τρεις δεν θα βάλω τον ένα στο κέντρο, τους βάζω και τους τρεις μπροστά. Μπορεί να παίξει ένας εκεί, αλλά αυτό που μου αρέσει είναι να βάζω και τους τρεις μπροστά. Για παράδειγμα, ο Gareth μπορεί να’ναι στη μεσαία γραμμή, αλλά για μένα είναι περισσότερο αποτελεσματικοί σ’αυτή τη θέση: ο Gareth δεξιά, ο Cristiano αριστερά κι ο Karim στο κέντρο. Είναι η θέση στην οποία έχουν παίξει περισσότερο".

Ο αντίκτυπος της Ρεάλ Μαδρίτης

«Η Μαδρίτη είναι η Μαδρίτη, είναι μοναδική. Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι εδώ είναι γιατί είναι η Μαδρίτη. Εμείς ενοχλούμε, το ξέρουμε και δεν πρόκειται ν’αλλάξει. Ξέρουμε ότι αν κερδίζουμε είναι επειδή είμαστε καλά, δεν εξαρτόμαστε από τίποτα και κανέναν. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο τι μπορούμε να κάνουμε. Μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα και θα τα κάνουμε. Τώρα έρχεται το πιο σημαντικό, πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν και κάθε βαθμός που παίρνουμε είναι πολύ σημαντικός».

Ramos και Ρονάλντο, οι ηγέτες των αποδυτηρίων

"Έχεις πει δύο που είναι ηγέτες. Ο ένας είναι ο αρχηγός μας κι ο άλλος είναι επίσης ένας απ’τους αρχηγούς. Είναι σημαντικότατοι για την ομάδα. Ο Sergio έχει προσωπικότητα και χαρακτήρα που βοηθά πολύ στ’αποδυτήρια. Οι δύο τους είναι ηγέτες, ο καθένας με το δικό του τρόπο".

Coentrão

"Αν δεν είναι μαζί μας είναι ότι δεν είναι εντελώς καλά. Δεν είναι ένα σημαντικό πράγμα του τραυματισμού που είχε. Έχει κάποιες ενοχλήσεις που τον εμποδίζουν να’ναι καλά για να προπονηθεί".

Casemiro

«Είναι σαν τους υπόλοιπους. Μπορεί να παίξει και μπορεί να ξεκουραστεί. Γνωρίζουμε τη σημασία του στην ισορροπία της ομάδας. Το να πούμε ότι ενάντια στην Λας Πάλμας δεν κερδίσαμε επειδή δεν έπαιξε ο Casemiro είναι λίγο βαρύ. Είναι ένας σημαντικός παίκτης, αλλά μπορούν επίσης να παίξουν άλλοι».

Το μέλλον του James και του Isco

«Δεν πρόκειται να σου μιλήσω για το επόμενο έτος, μ’ενδιαφέρει μόνο αυτή τη σεζόν. Είναι συμβατοί, είναι δύο καλοί παίκτες και μπορούν να παίξουν μαζί».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.