News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και σκοράραμε τρία γκολ"

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

«Πρέπει ν’αλλάξεις κάτι όταν ο αντίπαλος σε βάζει σε δυσκολίες στο πρώτο μέρος»

«Μπορούμε να’μαστε ικανοποιημένοι που έχουμε τον Sergio Ramos στην ομάδα», πρόσθεσε ο λευκός προπονητής.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν ανέλυσε στην αίθουσα Τύπου του σταδίου San Paolo τη νίκη της ομάδας του εναντίον της Νάπολι και την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League: "Υποφέραμε πολύ στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στην αρχή, όταν δεν κάναμε αυτό που θέλαμε. Μας έκαναν μια πολύ υψηλή πίεση. Το διορθώσαμε στο δεύτερο μέρος και παίξαμε πολύ καλύτερα. Παίξαμε στο αντίπαλο μισό και πιέσαμε ψηλά. Είμαστε ικανοποιημένοι με την αναμέτρηση".

"Τα πράγματα μπορούμε να τα κάνουμε καλύτερα από ό, τι στο πρώτο μέρος και πρέπει να τα κάνουμε. Παίζοντας σ’αυτό το γήπεδο, με την πίεση που έκαναν, ξέραμε ότι μπορούσαμε να’χουμε δυσκολίες. Είναι ένας αγώνας 90 λεπτών και τα πήγαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορούμε να’μαστε ευχαριστημένοι με το πρώτο μέρος, αλλά με το δεύτερο ναι, στο οποίο βάλαμε τρία γκολ".

"Αυτό που συζητήσαμε στο ημίχρονο είναι όπως πάντα. Πρέπει να αλλάξεις όταν ο αντίπαλος σε βάζει σε μπελάδες στο πρώτο μέρος.  Στο ημίχρονο είπαμε να παίξουμε λίγο πιο ψηλά και να ενώσουμε τις γραμμές. Σκοράραμε δύο γκολ από στημένες φάσεις, αλλά είναι μέρος του ποδοσφαίρου επίσης. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, επίσης και στο πρώτο μέρος. Μπορούμε να’μαστε ικανοποιημένοι που έχουμε τον Sergio, ο οποίος που και που σκοράρει με το κεφάλι του".

Βοηθάει στην άμυνα το BBC;

"Ο Gareth βοήθησε τον Dani στο αμυντικό κομμάτι. Ο Κριστιάνο το έχει κάνει επίσης. Είναι ζήτημα όλης της ομάδας, η οποία δεν μπήκε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο τα πήγαμε καλά. Είμαστε ένα σύνολο κι ο Gareth κι ο Cristiano βοήθησαν πολύ".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.