News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Πρέπει να παίξουμε με ένταση και να’μαστε έξυπνοι»

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

«Το παιχνίδι μας είναι παίξουμε ποδόσφαιρο και να προσπαθήσουμε κερδίσουμε το παιχνίδι»

«Έζησα την ατμόσφαιρα αυτού του σταδίου ως παίκτης και δεν ήταν ποτέ εύκολη», είπε ο προπονητής.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε στα μέσα ενημέρωσης τη μέρα πριν απ’τον αγώνα κατά της Νάπολι, στον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης θα αναζητήσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Ο προπονητής ανέλυσε τον αγώνα: «Πρέπει να σκεφτούμε να παίξουμε με ένταση και στο μέγιστο στα 90 λεπτά. Θα πρέπει να υποφέρουμε και να δώσουμε τα πάντα. Τεχνικώς πρέπει να είμαστε επίσης πολύ έξυπνοι. Είναι σημαντικό να παίξουμε ποδόσφαιρο, δεν είναι τα πάντα ένταση. Πρέπει να’μαστε έξυπνοι και να σκεφτόμαστε με το κεφάλι. Θα υπάρξουν στιγμές στο παιχνίδι όπου χρειαζόμαστε αυτή την ποιότητα».

"Ξέρουμε ότι αύριο θα βρούμε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως πάντα στο Champions League. Είναι μια ομάδα που έχει χάσει λίγα παιχνίδια και γνωρίζουμε τη δυσκολία, αλλά είμαστε έτοιμοι ν’αντιμετωπίσουμε τον επαναληπτικό".

Ατμόσφαιρα

«Την έχω ζήσει ως παίκτης και δεν ήταν ποτέ εύκολο να παίξεις εδώ. Είναι ένα γήπεδο στο οποίο οι οπαδοί είναι πολύ πίσω απ’την ομάδα. Μου αρέσουν ατμόσφαιρες όπως αυτή όπου οι άνθρωποι πιέζουν. Είναι πολύ ωραίο για την τοπική ομάδα και για τον αντίπαλο. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο».

"Είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου. Πάμε να παίξουμε έντεκα εναντίον έντεκα και τέλος. Η ατμόσφαιρα θα’ναι ωραία για τη Νάπολι, αλλά το κίνητρο είναι επίσης και για μας λόγω αυτής της ζεστής ατμόσφαιρας. Έχουμε πολύ κίνητρο και είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, τίποτα περισσότερο. Θα’ναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες".

Διάταξη

"Δεν αλλάζει τίποτα κι αυτό που δεν πρέπει ν’αλλάξει είναι η νοοτροπία πρέπει να’χουμε. Ακόμα κι αν παίξουμε με δύο ή τρεις παίκτες μπροστά, δεν αλλάζει. Αυτό που πρέπει να’χουμε, και περισσότερο σ’ένα παιχνίδι όπως αυτό, είναι η στάση".

Κατάσταση της ομάδας

"Είναι αλήθεια ότι στα τελευταία παιχνίδια δεν κάναμε τα πράγματα πολύ καλά. Μένω με το τελευταίο παιχνίδι και με τα πράγματα που κάνουμε τώρα. Το πιο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι και είμαστε μια χαρά".

Η επίθεση της Νάπολι

«Δεν ανησυχώ. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε εναντίον σπουδαίων παικτών κι εμείς έχουμε επίσης μια μεγάλη ομάδα και σπουδαίους παίκτες. Το σημαντικό είναι να δούμε ένα καλό παιχνίδι αύριο. Έκαναν ένα μεγάλο παιχνίδι εκτός έδρας αυτό το Σαββατοκύριακο κι αυτό σου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Επιπλέον, το πέτυχαν σ’ένα περίπλοκο γήπεδο, όπως της Ρόμα».

"Γι 'αυτούς, η έναρξη θα’ναι με πολλή ένταση. Πρέπει να σκοράρουν και το ξέρουμε. Είναι μια ομάδα που μπορεί να παίξει και στις δύο πτυχές: μπορεί να πιέσει ή να πάει στην κόντρα. Γνωρίζουμε ότι είναι μια καλή ομάδα που έχει πολλά πράγματα για να βλάψει τον αντίπαλο".

Liga και Champions League

"Είμαστε και στις δύο διοργανώσεις κι αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα πάντα που μας απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Όντας η Ρεάλ Μαδρίτης ξέρουμε ότι θα προσπαθούμε πάντα σε κάθε αγώνα και θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να κερδίσουμε. Δεν θα επιλέξω. Κάθε παιχνίδι θέλουμε να το κερδίσουμε κι αύριο θα’ναι το ίδιο".

Το BBC

"Ο καθένας μπορεί να’χει την άποψη του γι’αυτά τα πράγματα. Είμαι στην ευχάριστη θέση να’χω όλο το ρόστερ εκτός απ’τους δύο που βρίσκονται στο σπίτι. Οι υπόλοιποι είμαστε εδώ και είμαι στην ευχάριστη θέση να τους έχω. Ο καθένας μπορεί να’χει άποψη για το αν είναι καλύτερο να παίξουμε με το BBC ή όχι. Αύριο θα δεις πώς θα παίξουμε".

Γκολ κατά

"Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό θα συμβαίνει πάντα. Δεν ανησυχώ, είναι έτσι".

Επιστρέφει στο San Paolo ως προπονητής

«Η ζωή είναι έτσι, γι’αυτό είναι τόσο όμορφη. Κάνω ό, τι μου αρέσει κι έχω δουλέψει σκληρά για να’μαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω και πάλι και είμαι σ’αυτό το παιχνίδι μ’αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα στο San Paolo».

Προσέγγιση

«Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Το παιχνίδι μας είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Δεν θα διαχειριστούμε το παιχνίδι σε καμία στιγμή. Θα υποφέρουμε σίγουρα, αλλά είμαστε έτοιμοι γι’αυτό. Το Champions League είναι ένα εξαιρετικό κίνητρο. Θα πρέπει να δείξουμε αυτό το κίνητρο που έχουμε τώρα και να το βγάλουμε αύριο».

Σημασία της έναρξης

«Όταν κοιτάς το ματς του πρώτου σκέλους, βλέπεις ότι κάναμε μια αρχή όπως ποτέ, ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα, κι αυτοί σκόραραν. Στη συνέχεια, προσπαθήσαμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο που το κάναμε και καταφέραμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Αύριο η έναρξη θα’ναι σημαντική αλλά επίσης και το υπόλοιπο του παιχνιδιού».


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.