News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Κάναμε ένα σοβαρό αγώνα και είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση όλων"

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

«Παίξαμε καλά με τη μπάλα κι επίσης στην αντεπίθεση»

«Ήταν μια δύσκολη έδρα αλλά μπήκαμε δυνατά και σκοράραμε τρία γκολ σε μισή ώρα», πρόσθεσε στην αίθουσα Τύπου.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν ανέλυσε την ευρεία νίκη της ομάδας του εναντίον της Eibar στην αίθουσα Τύπο του Ipurua: «Είχαμε μια πολύ καλή αντίδραση και κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στον αγώνα, στο οποίο σκοράραμε τρία γκολ σε μισή ώρα. Ήταν μια δύσκολη έδρα και ξέραμε ότι επρόκειτο να βάλουν πολλή πίεση. Κάναμε ένα σοβαρό ματς, με σεβασμό στο παιχνίδι και τον αντίπαλο. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση όλων».

«Κάναμε αλλαγές παικτών που τελευταία δεν είχαν συμμετάσχει και τα πήγαν πολύ καλά. Χαίρομαι απ’την αντίδραση και το περιεχόμενο του παιχνιδιού. Θα μπορούσαν να μας βλάψουν στα στημένα, ήμασταν προσεκτικοί και είμαι ικανοποιημένος με την αντίδραση».

Αντίδραση της ομάδας

"Σε μια σεζόν υπάρχουν φορές στις οποίες πρέπει να υποφέρεις και να παίξεις λίγο άσχημα μερικές φορές. Μέσα σε μια σεζόν είναι φυσιολογικό. Η ομάδα μου δεν μπορεί να παίζει πάντα καλά. Σήμερα παίξαμε με ένταση, με σεβασμό στον αντίπαλο. Μπήκαμε πολύ δυνατά, με ρυθμό κι αυτό είναι σημαντικό σ’ένα γήπεδο όπως αυτό. Αυτό είναι πολύ μακρύ, απομένουν πολλά παιχνίδια κι αυτό είναι ένα καλό σημάδι για μας".

"Ξέραμε ότι εδώ επρόκειτο να’χουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στον αέρα και στη δεύτερη φάση. Εδώ κάνουν ένα πιο άμεσο παιχνίδι και χειριστήκαμε το παιχνίδι καλά. Παίξαμε καλά με τη μπάλα κι επίσης στην αντεπίθεση. Σκοράραμε γρήγορα κι αυτό διευκολύνει τα πράγματα".

Έπαινος για τον Μπενζεμά

«Είμαι χαρούμενος για το ματς του, τα δύο γκολ του και, επιπλέον, είναι στις φάσεις των τεσσάρων γκολ. Χαρούμενος γι 'αυτόν και για την απόδοση όλων. Τα πήγαμε πολύ καλά. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να σκεφτούμε το παιχνίδι της Τρίτης».

Αποθέωση στον Modric

"Το να σε αποθεώνουν στο αντίπαλο γήπεδο δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Είμαστε ικανοποιημένοι, είναι ένας θεμελιώδης παίκτης για μας. Χειρίζεται πολύ καλά τις στιγμές του παιχνιδιού. Είναι ένα θέαμα εκτός γηπέδου, είναι πολύ επαγγελματίας και οι συμπαίκτες του τον αγαπούν πολύ".

Asensio

"Χαίρομαι για την απόδοσή του. Δεν είναι εύκολο να μην παίζει πολύ. Έπαιξε σαν να’παιζε κάθε τρεις μέρες. Ευχαριστημένος με το γκολ του και την απόδοσή του. Αυτός είναι επίσης χαρούμενος".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.