News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Η La Liga είναι ανοικτή και θα πρέπει να πολεμήσουμε μέχρι το τέλος"

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

«Η αποτυχία είναι η εκκίνησή μας. Σκοράραμε ένα γκολ και βάλαμε εκ νέου στο ματς τον αντίπαλο»

«Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια για να βρεθούμε απ’το 1-3 στο 3-3, έχουμε χαρακτήρα και μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα», είπε ο προπονητής.


Ο Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου στο Santiago Bernabeu μετά τον αγώνα ενάντια στην UD Las Palmas. Ο προπονητής λυπήθηκε για την ισοπαλία, αλλά έδειξε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα: "Αυτό θα το ξεπεράσουμε όλοι μαζί. Δεν είναι μια καλή στιγμή, ειδικά στο παιχνίδι μας στο πρώτο μέρος. Πρέπει να αναλύσουμε και να σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε για ν’αλλάξουμε τα πράγματα. Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια για να βρεθούμε απ’το 1-3 στο 3-3. Έχουμε χαρακτήρα και μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα".

"Ίσως να μην είχαμε αυτήν την ενέργεια του πριν για να πάρουμε τα παιχνίδια. Σήμερα χάσαμε μερικούς βαθμούς κλειδί, αλλά δεν πρέπει να τρελαθούμε. Αυτό θα το διορθώσουμε δουλεύοντας όλοι μαζί. Το σημαντικό είναι ότι αν πρέπει να κάνουμε κάτι στο πρώτο μέρος και δεν το κάνουμε... Θέλαμε να πάρουμε την κατοχή απ’τον αντίπαλο και δεν το κάναμε στο πρώτο μέρος".

Κακό ξεκίνημα

"Το σφάλμα είναι στο ξεκίνημά μας. Βάζουμε το γκολ, αλλά στη συνέχεια δεν είμαστε όπως θέλουμε. Πρέπει να πάμε να σκοτώσουμε το παιχνίδι και να βάλουμε το δεύτερο και το τρίτο. Σκοράραμε ένα γκολ και βάλαμε τον αντίπαλο εκ νέου στο ματς. Αν αφήνεις την κατοχή στον αντίπαλο, που έχει καλούς παίκτες, είναι δύσκολο. Δεν μπορούμε να τρελαθούμε".

Διαιτητές

«Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τους διαιτητές. Δεν θα πρέπει να ψάχνουμε δικαιολογίες σ’αυτό. Μπορούμε να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι γι’αυτό που κάνουμε. Υπάρχουν στιγμές στην σεζόν που τα πράγματα είναι έτσι. Είχαμε τρία ή τέσσερα παιχνίδια στα οποία τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλουμε, αλλά δεν μπορούμε να θέτουμε δικαιολογίες διαιτησίας».

"Ο Bale έχει ζητήσει συγγνώμη για την αποβολή. Δεν ήταν ευχαριστημένος. Φυσικά και είναι καλύτερο να παίζουμε με 11, αλλά είναι γεγονός του παιχνιδιού που δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Πρέπει ν’αλλάξουμε το τσιπ. Τον τελευταίο καιρό δεν μπορούμε να’μαστε ευχαριστημένοι μ’αυτό που κάνουμε, αλλά αυτό είναι πολύ μεγάλο και θα το αλλάξουμε".

Προσπάθεια

«Το πέναλτι και η αποβολή είναι έτσι και δεν μπορούμε να τ’αλλάξουμε. Πρέπει να αναλύσουμε το αρνητικό και σκεφτούμε το θετικό. Το να βρεθούμε απ’το 1-3 στο 3-3 είναι μια τεράστια προσπάθεια. Την προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου θα μπορούσαμε να την είχαμε βάλει στο πρώτο και θα’ταν πολύ πιο εύκολο. Πρέπει να συνεχίσουμε, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Είμαστε όλοι στην ίδια βάρκα, εγώ είμαι ο υπεύθυνος και είμαι πεπεισμένος ότι θα το ξεπεράσουμε».

Μάχη για το πρωτάθλημα

«Θ’αγωνιστούμε. Θα’ναι δύσκολο μέχρι το τέλος. Το είπα πριν και το διατηρώ. Σήμερα δεν είμαστε πρώτοι, αλλά το πρωτάθλημα είναι πάντα ανοιχτό. Δεν θα κατεβάσουμε τα χέρια, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, διότι αυτό επιτυγχάνεται στο τέλος, όχι τώρα. Πρέπει να σκεφτούμε το θετικό».

Πρόσφατοι αγώνες


«Δεν τα πάμε καλά όπως πριν. Στα τελευταία τρία ή τέσσερα παιχνίδια δεν τα έχουμε πάει καλά στο πρώτο ημίχρονο. Θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό και θα το κάνουμε σίγουρα».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.