News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το «Super Bowl» του καλοκαιριού

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Θα’ναι το πρώτη Μαδρίτη- Barça που παίζεται έξω απ’την Ισπανία απ’το 1982

Θα υπάρξουν συναυλίες και το show θα διαρκέσει περίπου έξι ώρες


Το Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα της προετοιμασίας, που θα διεξαχθεί στις 29 Ιουλίου στο Μαϊάμι, στο νέο Hard Rock Stadium, παρουσιάζεται σήμερα επίσημα σε μια σούπερ παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Fontanebleu στην παραλία του Μαϊάμι. Οι εκπρόσωποι των ομάδων έχουν ταξιδέψει μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες για ένα εορταστικό δείπνο στο οποίο θα ανακοινωθεί επίσημα το πρώτο Clásico που θα γίνει έξω απ’την Ισπανία απ’το 1982, έτος κατά το οποίο έγινε ένα στη Βενεζουέλα.

Το ματς, που διοργανώνεται απ’το Internacional Champions Cup, θα’ναι το κερασάκι σε ένα τουρνουά που συγκεντρώνει κάθε καλοκαίρι τα καλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη, αλλά που φέτος έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω καταφέρνοντας να θέσει αντιμέτωπους τους δύο γίγαντες του ισπανικού ποδοσφαίρου. "Οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν καθόλου εύκολες", παραδέχονται απ’το Relevent Sports, την εταιρεία που διοργανώνει το τουρνουά, η οποία ονειρεύεται αρκετά καλοκαίρια αυτή την αναμέτρηση.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ

Το Clásico θα’ναι το αποκορύφωμα της έκδοσης του 2017. Και δεν θα’ναι μια ακόμα αναμέτρηση, καθώς οι διοργανωτές θέλουν να μετατρέψουν αυτήν την πλανητική μονομαχία σ’ένα μίνι Super Bowl. Θα υπάρξουν συναυλίες πριν, κατά τη διάρκεια (στο ημίχρονο) και μετά το παιχνίδι, θέλοντας να κάνουν αυτόν τον αγώνα μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Barcelona, ένα θέαμα, το οποίο αρχικά δεν έβλεπαν με πολύ καλό μάτι αντιμετωπίζοντας την προετοιμασία.

Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι λευκοί και οι azulgranas θα μπορούσαν να τεθούν αντιμέτωποι επίσης το καλοκαίρι στο Supercopa της Ισπανίας, αν η Μαδρίτη κερδίσει τη la Liga και η Barcelona το Copa.


Στις επόμενες μέρες, θα επισημοποιηθούν επίσης οι υπόλοιποι αγώνες της Μαδρίτης κατά τη διάρκεια της περιοδείας στις ΗΠΑ. Θα παίξει έναν στο Λος Άντζελες, έναν στην Ουάσιγκτον κι έναν στο Σικάγο, στις 2 Αυγούστου, απέναντι σε μια μικτή του MLS.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.