News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το Bernabéu περιμένει τον Isco

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Στοχεύει στην ενδεκάδα αφού ήταν καθοριστικός στην επιστροφή εναντίον της Βιγιαρεάλ


Ο Isco θα μπορούσε να επανακτήσει το θέση βασικού απόψε ενάντια στην Λας Πάλμας. Τουλάχιστον, είναι η ιδέα που έχει στο μυαλό ο Ζιντάν για ν’αντικαταστήσει τον Casemiro, ο οποίος έμεινε έξω απ’την αποστολή.

Ο malagueño, σε μια μεγάλη στιγμή στοχεύει στην εντεκάδα έχοντας υπάρξει καθοριστικός στην ανατροπή εναντίον της Βιγιαρεάλ. Δεν σκόραρε, αλλά μονοπώλησε το παιχνίδι της επίθεσης της Ρεάλ Μαδρίτης όταν έμοιαζαν χειρότερα τα πράγματα για την λευκή ομάδα. Ο malagueño βγήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 58ο λεπτό, με κάτι παραπάνω από μισή ώρα για το τέλος του αγώνα. Απ’την είσοδό του στο γήπεδο ανεγέρθηκε στο φάρο που καθοδήγησε την λευκή επίθεση.

Ο Isco ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής στις φάσεις των δύο απ’τα τρία γκολ της Μαδρίτης, των Μπέιλ και Morata. Στο πρώτο, ήταν ο συγγραφέας της πάσας που επέτρεψε στον Dani Carvajal, του οποίου η σέντρα στην περιοχή κατέληξε στην κεφαλιά στα δίχτυα απ’τον Ουαλό εξτρέμ. Ακόμη πιο σημαντικός ήταν στην φάση του τελικού 2-3. Στο πιο καθαρό στιλ του Casemiro, ρίχτηκε στο έδαφος για να κλέψει μια μπάλα απ’τον Samu Castillejo. Απ’το κλέψιμο γεννήθηκε η κόντρα που, αφού πάσαρε στον Cristiano, έφτασε στον Μαρσέλο, του οποίου η σέντρα εκτελέστηκε -επίσης με το κεφάλι- μπροστά απ’το τέρμα απ’τον Álvaro Morata.

Ο τύπος στη μεσαία γραμμή ενάντια στη Λας Πάλμας θα’ταν ο ίδιος μ’αυτόν που τέλειωσε η Μαδρίτη στον αγώνα εναντίον της Βιγιαρεάλ και που έδωσε τόσο καλά αποτελέσματα στη λευκή ομάδα. Θα’ταν το πιο επιθετικό στοίχημα του Ζιντάν, δεδομένου ότι η άλλη επιλογή, ο Kovacic, προσφέρει πάντα περισσότερη αναχαίτιση απ’τον malagueño, σε μια μεγάλη φόρμα, όπως έχει αποδειχθεί κατά τον τελευταίο μήνα.


Η άλλη αλλαγή που μπορεί να υπάρξει στην αρχική ενδεκάδα είναι η παρουσία του Nacho στην θέση του Pepe στο κέντρο της άμυνας. Η υπόλοιπη ομάδα, η αναμενόμενη. Το BBC, εκ των προτέρων, θα παραμείνει στην αρχική ενδεκάδα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.