News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τ’αποδυτήρια της Μαδρίτης, έκπληκτα με την διαιτησία του Barça-PSG

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Έκπληξη για το χαμηλό επίπεδο του Deniz Aytekin σε μια αναμέτρηση των 16


Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης το σχολίασαν επιμελώς στ’αποδυτήρια πριν απ’την προπόνηση της ομάδας στο Valdebebas. Η αίσθηση ήταν αηδίας για την επιβίωση της Barca στην διοργάνωση, ενός τρομερού αντιπάλου, και προβληματισμού για την διαιτησία του Deniz Aytekin. Τους madridistas τους εξέπληξε το φτωχό επίπεδο που έδωσε ο Γερμανός διαιτητής αντιμετωπίζοντας έναν αγώνα του Champions League, μια διοργάνωση που είναι πολύ σπάνιο να βρεθεί ένας αγώνας με τόσα σφάλματα εκτίμησης και τόσο αποφασιστικά για την έκβαση του παιχνιδιού. Οι παίκτες της Μαδρίτης υπενθύμισαν τις συστάσεις που είχε κάνει η UEFA στους παίκτες στις αρχές της σεζόν και τις σύγκριναν με τη συμπεριφορά και τις αποφάσεις των διαιτητών στον αγώνα στο Camp Nou. Ήταν μια τεράστια έκπληξη για εκείνους, να διαπιστώσουν πώς ο διαιτητής πίσω απ’το τέρμα υπέδειξε ένα πέναλτι, που οδήγησε τη Μπάρτσα να κάνει το 3-0.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Ή ΦΘΟΡΑ

Στη Μαδρίτη, τους παίκτες της, δεν τους ένοιαξε τόσο η πρόκριση της Barça στα προημιτελικά, όσο ο φόβος της δυνατότητας να συναντήσει μια τέτοια διαιτησία στο μέλλον, καθώς προχωρά η διοργάνωση. Υπήρξε έκπληξη μπροστά σ’ό, τι συνέβη. Στ’αποδυτήρια διαχειρίζονταν επίσης τη θεωρία ότι η Barcelona, χωρίς τη φθορά του μεσοβδόμαδου ματς του Champions League, θα’ταν ένας πολύ επικίνδυνος εχθρός στο τελικό σπριντ για τη μάχη του τίτλου. Υπό αυτή την έννοια, οι λευκοί παίκτες πιστεύουν ότι η azulgrana πρόκριση μπορεί να’ναι καλή ενόψει της μάχης για το πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες θα φθάσουν στο τέλος του πρωταθλήματος με τον μέγιστο ανταγωνισμό στο χέρι. Εκείνη η ομάδα που θα ρυθμίσει καλύτερα τις δυνάμεις της μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο. Ο πλούτος του madridista ρόστερ και η κατανομή των λεπτών απ’τον Ζιντάν μπορεί να’ναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΩΘΗΣΗ

Οι παίκτες της Μαδρίτης δεν απέρριψαν επίσης μια λιγότερο φιλική θέση: η Barça έχει μετατραπεί σ’έναν πολύ επικίνδυνο εχθρό λόγω της ψυχολογικής ώθησης μιας ιστορικής ανατροπής. Κανείς δεν είχε ανατρέψει ένα 4-0 στο Champions League. Την ίδια στιγμή, η azulgrana ομάδα μετατρέπεται, μαζί με τις Μπάγερν και Γιουβέντους, στον κύριο αντίπαλο της Μαδρίτης στον αγώνα για να υπερασπιστεί τον τίτλο, ένας απ’τους μεγάλους στόχους της σεζόν.

ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ


Οι αναμετρήσεις για τα προημιτελικά, ορισμένες για τις 11 ή 12 Απριλίου (πρώτο σκέλος) και 18 ή 19 Απριλίου (επαναληπτικός), θα συμπέσουν με το πιο άγριο του προγράμματος για τους λευκούς, που υποδέχονται στις 8 Απριλίου την Ατλέτικο και στις 23 τη Barca. Με την azulgrana ομάδα να’χει προκριθεί και τη rojiblanco ουσιαστικά στον επόμενο γύρο μετά το 2-4 στη Λεβερκούζεν, η Μαδρίτη θα μπορούσε να συναντήσει λίγες εβδομάδες εξαιρετικής απαίτησης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.