News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι βαρέων βαρών της Μαδρίτης μίλησαν με τον Zidane μετά την ισοπαλία με την Las Palmas

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Του Víctor García

Έδωσαν τη γνώμη τους για τα rotations

Εξακολουθούν να πιστεύουν ακράδαντα στον Ζιντάν και τον υποστηρίζουν άνευ όρων, κάτι που δεν έρχεται σε αντίθεση με το ότι εντός της Μαδρίτης εκφράζουν απόψεις όπως την χθεσινή

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφυγε απ’το γήπεδο με την αίσθηση ότι το εκπληκτικό 3-3 εναντίον της Λας Πάλμας στο Μπερναμπέου δεν θα’πρεπε να’ταν τόσο συναρπαστικό, ότι θα μπορούσε να’χε αποφευχθεί πριν ξεκινήσει. Όπως μπορεί να γνωρίζει η El Confidencial, έτσι έκαναν γνωστό στον Ζινεντίν Ζιντάν μετά το παιχνίδι οι βαρέων βαρών των αποδυτηρίων, όταν αυτοσχεδίασαν μια συνομιλία για να πουν στον τεχνικό τη γνώμη τους για τα rotations που είχε κάνει, ειδικά με τις απουσίες των Casemiro και Modric ενάντια σε μια ομάδα που της αρέσει τόσο να’χει τη μπάλα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, μ’έναn αγώνα λιγότερο απ’την FC Barcelona, έχει παραχωρήσει την πρωτοπορία στο culé σύνολο σε μια νύχτα στην οποία ο Λουίς Ενρίκε άφηνε με το στόμα ανοιχτό όλο το ρόστερ του έχοντας πει ότι έφευγε. Ο Ζιντάν ούτε πρόκειται να φύγει ούτε οι παίκτες του θέλουν να φύγει, αλλά έχουν φανεί αντίθετοι στο να κάνει απότομες αλλαγές στη θεωρητική αρχική ενδεκάδα. Από τώρα και μέχρι τον Μάιο δεν επιθυμούν περισσότερες απότομες στροφές.

Παίκτες όπως Isco και Morata είχαν εκφράσει πρόσφατα ότι ήθελαν περισσότερα λεπτά, ανοίγοντας ακόμα και την πόρτα εξόδου απ’την ομάδα. Εναντίον της Βιγιαρεάλ, πριν από λίγες μέρες, ήταν ακριβώς δύο απ’τους παίκτες που οδήγησαν την merengue ανατροπή: λευκό και σε μπουκάλι για την επόμενη αναμέτρηση. Προφανώς, τα κομμάτια ταίριαζαν για να ξεκινήσουν βασικά, μαζί μ’έναν άλλο αναπληρωματικό όπως τον Kovacic. Πάρα πολλές αλλαγές, ειδικά στη μεσαία γραμμή, σύμφωνα μ’ένα σημαντικό μέρος του ρόστερ.

Χωρίς τράβηγμα αυτιών για τον Μπέιλ

Ένα απ’τα χαρακτηριστικά ενός ηγέτη είναι ν’ακούει. Και, στη συνέχεια, να παίρνει αποφάσεις. Τι κατεύθυνση θα πάρει ο Ζιντάν από τώρα και στο εξής; Αυτό το Σάββατο (17:15) στο Ipurua κι ενάντια στην Eibar θα φανεί. Ο Gareth Bale δεν θα ταξιδέψει μέχρι εκεί, ο οποίος χθες αποβλήθηκε. Παρά το γεγονός ότι απ’έξω μπορεί να μοιάζει με μια «αυτο-αποβολή», μέσα στ’αποδυτήρια κανείς δεν του έχει τραβήξει τ’αυτιά, καθώς πιστεύουν ότι δεν θα’πρεπε να’χε αποβληθεί. Ακόμα κι έτσι, ο Ουαλός ζήτησε συγγνώμη απ’τους συμπαίκτες του... Οι λευκοί παίκτες δεν τελείωσαν ευχαριστημένοι με τη διαιτησία του Fernández Borbalán.

Μετά την ήττα απ’την Βαλένθια (όπου έπαιξε με την καλή εντεκάδα) κι αυτή την ισοπαλία, η Μαδρίτη μέσα σε μια βδομάδα απ’το να μπορούσε να’χει μισή Liga στην τσέπη (4 βαθμοί κι ένα παιχνίδι λιγότερο) βρέθηκε δεύτερη -ένα βαθμό πίσω απ’τον πρώτο- και με την ανάγκη να μην αποτύχει (ούτε στο παιχνίδι του Vigo), μέχρι να πει το αντίθετο η Barça. Με 17 νίκες και για τις δύο ομάδες -σε 24 παιχνίδια των λευκών και 25 των blaugranas-, τα στατιστικά λένε ότι απομένουν ακόμα βαθμοί στο δρόμο και για τους δύο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.