News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Vallejo αναρρώνει στο Valdebebas και παίρνει δουλειά για τη Γερμανία

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Επιδιώκει να βελτιωθεί και να εξελιχθεί ως παίκτης


Ο Jesús Vallejo έχει περάσει μια εβδομάδα στη Μαδρίτη, πιο συγκεκριμένα στο Valdebebas, αναρρώνοντας απ'τη μυϊκή θλάση που υπέστη πριν από δύο εβδομάδες και που μπορεί να τον κρατήσει έξω απ'τα γήπεδα για περίπου ένα μήνα. Ο Vallejo θέλησε να τεθεί στα χέρια των γιατρών της Ρεάλ Μαδρίτης για την πλήρη ανάρρωσή του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο στόπερ, που παίζει τώρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έρχεται στις λευκές ιατρικές υπηρεσίες. Το έκανε ήδη την περασμένη σεζόν, όταν ακόμα βρίσκονταν στη Σαραγόσα αλλά ανήκε ήδη στη madridista οντότητα.

Οι επισκέψεις του Vallejo στο Valdebebas μπορούμε να πούμε ότι είναι μέχρι και συνηθισμένες. Η επαφή με τους τεχνικούς της Ρεάλ Μαδρίτης είναι σταθερή! Μάλιστα, στο τελευταίο διάλειμμα της Bundesliga, ο στόπερ πέρασε απ'το Valdebebas, για ν'αναλύσει το παιχνίδι του και να δει σε τι θα μπορούσε να βελτιωθεί. Ανά πάσα στιγμή, από τότε που υπέγραψε για τη madridista οντότητα έχει τεθεί στα χέρια των διατροφολόγων για να ελέγξει τη διατροφή.

Ο Vallejo δεν χάνει ευκαιρία σ’αυτήν την βελτίωση που αναζητά και δεν είναι καθόλου περίεργο να βλέπουμε πώς παρατείνει την καθημερινή εργασία του για μια επιπλέον ώρα μετά την προπόνηση με τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα οι διεθνής με την Κ 21 πήρε «δουλειά» προκειμένου να τελειοποιήσει ορισμένες απ’τις αμυντικές κινήσεις του, καθώς και διάφορους τρόπους για να χτυπάει τη μπάλα. Η προδιάθεση του 20χρονου αμυντικού να συνεχίσει να βελτιώνεται είναι ολική κι απόλυτη. Στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι ευχαριστημένοι με την επιθυμία του να συνεχίσει να εξελίσσεται ως παίκτης και μάλιστα του έχουν ήδη κρατήσει θέση στην ομάδα της επόμενης σεζόν.


Απ’την πλευρά της, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει ζητήσει ήδη επισήμως τον δανεισμό για μία ακόμη σεζόν. Ο Ισπανός στόπερ έχει πείσει τους πάντες κι έχει μετατραπεί σε μία απ’τις αποκαλύψεις του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.