News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ramos ξεσπά: «Δεν είπα ότι ο Cristiano δεν χρειάζεται να τρέχει, εδώ τρέχουμε όλοι…»

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για τη συνάντηση με το ρόστερ πριν απ’την τελευταία προπόνηση: «Όταν υπάρχουν προβλήματα, τα πιάνουμε απ’τα κέρατα».


Ο Sergio Ramos βγήκε στη μικτή ζώνη λεπτά μετά το θρίαμβο της Ρεάλ Μαδρίτης στο Ipurua. Ο αρχηγός, αφού επαίνεσε την αναμέτρηση των λευκών και την ένταση που έδειξαν, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για ν’αρνηθεί ότι είπε στο ρόστερ ότι ο μόνος που μπορεί να μην τρέχει είναι ο Cristiano, όπως διαβεβαίωσαν κάποια μέσα. "Εδώ τρέχουμε όλοι, είμαστε όλοι ίσοι".

Η συνάντηση: "Οι συναντήσεις είναι καλές, όταν χρειάστηκε βγήκαμε λίγο πιο αργά για προπόνηση. Αυτό συμβαίνει στις καλύτερες οικογένειες: Όταν υπάρχουν προβλήματα, τα πιάνουν απ’τα κέρατα και τ’αντιμετωπίζουν για να μην βλάψουν".

Η ατμόσφαιρα: «Υπάρχει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα. Όταν δεν κερδίζεις  πρέπει να σηκώσεις τα πνεύματα. Έχω ζήσει πολύ χειρότερες καταστάσεις, με 10 ή 12 βαθμούς μακριά απ’τη Barca και συνεχίσαμε να επιμένουμε και να παλεύουμε για το στόχο. Είμαστε τοποθετημένοι μ’έναν καλό τρόπο, που περισσότερες από μία ομάδες θα’χαν υπογράψει πριν από τέσσερις μήνες. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα που αγωνίζεται για τον ίδιο σκοπό. Πρέπει να προσπαθήσουμε να αφήσουμε έξω τα σχόλια που μπορούν να επηρεάσουν την ομάδα και να επικεντρωθούμε στην Laliga».

Το μήνυμά του στη συνάντηση για το ότι ο Cristiano μπορεί να μην τρέχει: «Δεν είναι αλήθεια, είναι ψέμα. Αυτός που το αναφέρει, πρέπει να τα μεταφέρει σωστά και να πει την αλήθεια. Ή να ψάξει άλλον πληροφοριοδότη. Συναντηθήκαμε στο ημίχρονο της Λας Πάλμας, κι αυτό που συζητήσαμε δεν βγήκε και χαίρομαι. Τις προάλλες, δεν είπα ότι ο Cristiano δεν χρειάζεται να τρέχει, εδώ τρέχουμε όλοι. Είμαστε όλοι ίσοι και το κλειδί είναι ο ανταγωνισμός. Και σήμερα έχει αποδειχθεί με παίκτες που συνήθως δεν παίζουν και είναι πεινασμένοι, πίεσαν, έτρεξαν... δεν θα σου πω τι ειπώθηκε, αλλά μας ενοχλεί. Ο Modric συνήθως μιλά, τις προάλλες δεν το έκανε και, αντ'αυτού, ειπώθηκε ότι τράβηξε τ’αυτιά του Isco και του Morata. Καταλαβαίνω ότι θα πρέπει να πουλήσουν, αλλά η αξιοπιστία θα πρέπει να’ναι πάνω απ'όλα».

Ένταση στο Ipurua : "Πρέπει να τρέξεις, το ποδόσφαιρο είναι πολύ σωματικό. Κάθε ομάδα που πιέζει έχει κάνει το 80% σ’αυτό το άθλημα. Πρέπει να τρέξεις απ’τον πρώτο έως τον τελευταίο, να δώσεις το μέγιστο. Να πας στο σπίτι με την αίσθηση του κενού και, στη συνέχεια, όλα μπορούν να συμβούν".

Τέσσερις στη μεσαία γραμμή: «Σύμφωνα με την ομάδα και την κατάσταση, αποφασίζουμε να παίξουμε με το ένα σύστημα ή το άλλο. Είναι ευθύνη του προπονητή».

Μιλάει πάντα ο Marcelo στον τύπο: «Δεν θυμάμαι μια μέρα που έχω σταματήσει να μιλάω. Είναι αλήθεια ότι μιλάει, αλλά θα συνεχίσουμε να το πάμε εναλλάξ».

Οι αρχηγοί έχουν μιλήσει πάντα: "Αν μας χτυπήσετε περισσότερο ή λιγότερο... Δεν έχω πρόβλημα να σταματήσω να μιλάω, πάει με το μισθό".

Αλληλεγγύη στο γήπεδο: «Ένα απ’τα πράγματα που μπορούν να επισημανθούν είναι η ενότητα και η αλληλεγγύη. Όταν υπάρχουν περισσότερα προβλήματα και διαμάχη είναι όταν θα πρέπει να’σαι πιο ήσυχος. Είχαμε τα πράγματα πολύ ξεκάθαρα απ’το πρώτο λεπτό κι έχει αποτυπωθεί στο σκορ».


Χωρίς Μπέιλ και Κριστιάνο: «Είναι θέμα γούστου, σε μερικούς άρεσε ο Μαραντόνα και σ’άλλους ο Messi, το ποδόσφαιρο έχει ένα ευρύ φάσμα επιλογής».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.