News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Morata στοχεύει στην εντεκάδα

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Της Patricia Terroba

Μπορεί να παίξει στον Μπενζεμά εναντίον της Μπέτις


Τα rotations που ανακοίνωσε χθες στη συνέντευξη Τύπου ο Ζιντάν μπορούν απόψε να ευνοήσουν τον Álvaro Morata. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης στοχεύει σε μια εντεκάδα με αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με την Νάπολι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην λευκή επίθεση, ο Ισπανός θα μπορούσε να μπει αντί του Μπενζεμά. Και είναι ότι ο Zizou θα’χε σκεφτεί να ξεκουράσει τον Γάλλο, και να επιβραβεύσει έτσι τον Morata, που έχασε τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Eibar λόγω τιμωρίας.

Να τον ανταμείψει επιπλέον επειδή ο επιθετικός φτάνει στον αγώνα κατά της Μπέτις στο καλύτερο σερί του. Ο Álvaro έχει τέσσερα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχει συμμετάσχει. Το τελευταίο, το τρίτο των λευκών εναντίον της Napoli, το οποίο σφράγιζε οριστικά την πρόκριση της Μαδρίτης στους προημιτελικούς του Champions League. Επιπλέον, σκόραρε στα τρία απ’τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του στο πρωτάθλημα. Ενάντια στην Λας Πάλμας δεν σκόραρε, αλλά το έκανε εναντίον των Βιγιαρεάλ, Εσπανιόλ και Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ενάντια στο Κίτρινο Υποβρύχιο έβαλε το τρίτο (2-3) της Μαδρίτης στο 83' επιτρέποντας στην ομάδα του Zizou να πάρει τους τρεις βαθμούς. Εναντίον της Εσπανιόλ άνοιξε την κονσέρβα (2-0) κι ενάντια στην Σοσιεδάδ έκλεισε το σκορ (3-0).


Τρία γκολ που προστέθηκαν στο ενεργητικό του στον εγχώριο ανταγωνισμό, στον οποίο έχει πλέον οκτώ γκολ, κι επτά εξ αυτών στο δεύτερο μέρος. Έτσι, ο Morata δεν θέλει να χάσει το αποψινό παιχνίδι. Παρά το φόβο που έδωσε χθες στην προπόνηση, στην οποία έπρεπε να τον δουν οι γιατροί μετά από χτύπημα απ’τον Lucas στο αριστερό του πόδι, ο Álvaro μπήκε τελικά στην αποστολή του Ζιντάν. Κι απόψε, στο Μπερναμπέου, θα μπορούσε να’ναι βασικός για ένατη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.